1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Line Skjærvik
festival

Bli frivillig på Trondheim Calling

Vær med å skap ny musikkhistorie og vinterens beste festivalopplevelse i Trondheim!

Trondheim Calling er avhengig av frivillig innsats for å gjennomføre festivalen, og det er en rekke ulike oppgaver man kan arbeide med som frivillig. Noen av frivilligoppgavene foregår i forkant av arrangementet, noen under selve arrangementet og noen i ettertid. Trondheim Calling trenger til sammen over 100 frivillige i arbeid på mange forskjellige interessante arbeidsområder, les mer om den under.

Dette får du:

  • Som frivillig får du tilgang til alle konsertene og seminarene gratis hele helgen når du ikke jobber.
  • Festival t-skjorte
  • Mat og drikke når du er på vakt
  • Adgang til ”Kick-off”-fest for de frivillige før festivalen
  • En hel festivaldag fri

Krav: 

  • Du må være over 18 år.
  • Du må jobbe mellom 10 og 16 timer, fordelt på 1-2 vakter avhengig av når du jobber (før, under eller etter festivalen).
  • Du må møte på jobb presis og i edru tilstand, og varsle i god ting om du ikke kan stille til vakt.
  • Du må jobbe på de tidspunkt som er mest hensiktsmessige for Trondheim Calling.

Påmeldingen er ikke bindende, men du bør være sikker på at du kan være med før du søker, og du må si fra så fort som overhode mulig hvis du likevel ikke kan jobbe.Som frivillig for Trondheim Calling kan du velge flere arbeidsoppgaver du ønsker å arbeide med. Vi vil gjøre vårt beste for å tilfredsstille dine ønsker, men kan dessverre ikke love at alle får oppfylt ønskene sine.

Dette kan du jobbe med:

Akkreditering

Oppgaven innebærer innsjekk av frivillige, delegater, gjester presse og bransje i forkant av, og under Trondheim Calling. Det er en forutsetning at du kan håndtere PC, og erfaring med akkrediteringssystemet vårt Arkon, er en fordel.

Artistvert

Artistvert for artistene og betjening av backstager på ettermiddag og kveld.

Bar

Salg, tapping og servering av øl, vin og brus. Glassvask, påfyll av varer og andre forefallende oppgaver. Om du liker å treffe mennesker og trives med å levere smil og drikke i et forrykende tempo er dette oppgaven for deg!

Billettsalg 

Bemanning av billettskranken ved inngangen på konsertkveldene. Salg og innløsning av billetter. Dette er oppgaven for den gryende selger, som har en serviceinnstilt holdning og et smil på lur. Du er gjerne den første festivaldeltagerne møter i forbindelse med Trondheim Calling. Du får opplæring på forhånd og har skiftleder.

Fotografer

Dokumenter Trondheim Calling-stemningen.

Frivillig trivsel

Her sørger du for at alle frivillige har det bra og blir tatt vare på, -Trondheim Callings egen solskinnsgruppe! Det forventes at du er en solstråle som gjerne snakker med nye mennesker. Jobben med frivillig trivsel innebærer også å sørge for å distribuere mat og drikke og solskinn til alle våre frivillige som jobber rundt omkring på festivalområdet. 

Markedsføring

Som frivillig i markedsføringsgruppa er du med på å markedsføre Trondheim Calling, både under og i forkant av festivalen. Vi trenger frivillige som ønsker å jobbe med våre sosiale kanaler (Facebook, Instagram, Twitter), skribenter og illustratører til Trondheim Calling Magasin (både trykk- og nettutgave).

Promotering

Distribusjon av plakater og markedsføringsmateriell i forkant av festivalen.

Rigging

Opprigg og nedrigg av alle scener og festivalstruktur Trondheim Calling utfolder seg på! Rigg av alt fra scener, telt, bord, gjerder og lys. Du må være glad i å ta i et tak, gjerne ha litt praktisk sans og arbeidslyst, og ha godt arbeidshumør! Du samarbeider tett med scenecrew og områdeledere.

Runner

En runner fikser ting som oppstår underveis på oppdrag fra områdeansvarlig. Det innebærer alt fra bringing, triksing, handling m.m. Dette er gruppa som redder dagen og trår til der det trengs. En fordel om du er litt handy og ikke redd for en utfordring, med godt humør og arbeidslyst.

Seminarvert

Seminarvertene jobber på dagtid under konferansedelen av Trondheim Calling. Sammen med de seminaransvarlige klargjør man konferanselokalene, hjelper til med å sette ut catering, vann og kaffe, ser til at foredragsholdere kommer på plass etc. Seminarvertene sjekker også delegatpass ved inngangen.

Stagehand

Stagehands hjelper til med sceneskift. Erfaring med scene/lyd og musikkutstyr prioriteres.

Transport

Transport av varer og mennesker til og fra festivalen. Kravet for å være med i denne gruppa er førerkort klasse B. Det er en fordel om du har hatt førerkortet minst et par år. Du må være komfortabel med å kjøre i sentrum, og ulike type biler. Har du andre førerkortklasser, vennligst nevn dette i søknadsskjemaet.

Annet

Var du med i en kategori/stilling i fjor som du ikke finner i listen, kan du velge alternativ ”annet” i søknadsskjema og skrive i kommentarfeltet hva du ønsker å jobbe med.