1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Thor Egil Leirtrø
festival

Søk om å spille som demoband på Trondheim Calling

Hva har band som Highasakite, Bendik, Eye Of Horus, Blomst og The Fjords til felles? De har alle vært demoartister på Trondheim Calling!

Trondheim Calling Live arrangeres for åttende gang, 1. - 3 . februar 2018. Festivalen er todelt med en konsertdel og en konferansedel. 

Det er holdt av inntil 15 plasser for demoartister fra Midt-Norge (Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland). Vi er på utkikk etter lovende og fortrinnsvis unge artister som har gjort seg bemerket lokalt, og er klare for å presenteres for et større konsertpublikum og for musikkbransjen.

Søknadsportalen for 2018 åpner 10. april 2017.


Kriterier:

- Artist må ha sitt hovedvirke i region Midt-Norge
- Unge og uetablerte artister under 27 år prioriteres
- Alle sjangere vurderes
- Jury ser etter artister med originalitet, gode låter og eksportpotensial som plate og liveartist
- Du trenger ikke å ha spilt konsert eller gitt ut plate før, for å kunne søke, men må kunne vise til konkrete planer og ønsker om å utvikle deg som artist.

Hvis du blir valgt ut:

Alle demoartister tilbys å spille to konserter under Trondheim Calling 1. - 3. februar 2018, samt én konsert under Trondheim Calling warm-up i oktober/november 2017. Alle artister som spiller får gratis festivalpass samt konferansepass som gir fri tilgang til over 40 nyttige seminar og kurs om musikk og mange muligheter for å møte norsk og internasjonal musikkbransje. Festivalen stiller med standard backline, lyd og lys og profesjonelt crew på alle scener samt restaurantmiddag og enkel catering backstage. Festivalen stiller reisestøtte/hotellovernatting til musikere som er bosatt lengre enn 7 mil fra Trondheim.