1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Arif på Rockheim Torleif Kvinnesland
festival

Kjøp billetter

Bli med på vinterens beste festivalopplevelse i Trondheim!

Early Bird Festivalpass

Vi har lagt ut 300 stk festivalpass til salgs, med fjorårets pris: 740,- (+avg)

På en og samme billett får du tilgang til alle konsertene på Trondheim Calling 2018! Festivalpasset gjelder for torsdag, fredag og lørdag.

Festivalpass og dagspass kjøpes på www.ticketmaster.no, på telefon 815 33 133 (ikke bemannet i helger og helligdager) og på alle Narvesen/7Eleven.

Det er ikke tillatt å overdra kjøpte billetter i kommersiell eller annen forretningsmessig øyemed. En overtredelse av denne bestemmelsen vil føre til annullering av billetten. Med en overdragelse i kommersiell eller annen forretningsmessig sammenheng fremheves spesielt - men er ikke begrenset til - følgende forhold:
1. Alt profesjonelt virksomhetssalg eller annen overdragelse av billetter, uansett pris.
2. Benyttelse av billetter som premie i konkurranser eller lignende uten at det på forhånd er gitt tillatelse fra både konsertarrangør og artist.
3. Overdragelse av billetter, hvor overdragelsen skjer som tilgift til andre ytelser, som f.eks. salg av reise, restaurantbesøk, hotellopphold og lignende, uten at det på forhånd er innhentet tillatelse fra såvel konsertarrangør som artist.
4. Det bemerkes spesielt, at det ifølge Svartebørslovener forbudt å søke oppnådd fortjeneste gjennom videresalg av konsertbilletter. (Lov om forbud mot prispåslag ved videresalg av billetter til kultur- og idrettsarrangementer. (2007-06-29)