1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Ane Aspén
nyheter

Festivalmat

Uten mat og drikke duger helten ikke. Sånn er det også på festival! Vi har fått med oss noen av byens beste og mest spennende aktører til å sørge for at du ikke går på konserter på tom mage.

Melt Foodtruck v/ Rockheim

Åpen fra kl. 12 – 01

Serverer ulike grillede cheese sandwicher. Vi anbefaler grillet surdeigsbrød med lasagne og Norwegia på det sterkeste! Har glutenfritt brød.

Falaffelkompaniet Foodtruck 

v/ Rockheim

Åpen fra kl. 12 – 01

Serverer 100% vegansk mat, med masse smak! Vi anbefaler deres falafelrull med chili og peanøttsaus!

Lillebror på festivallandsby 

Olavshallen

Åpen fra kl. 18 – 02

Alle produkter er 100% hjemmelaget og digg. Vi anbefaler chiliburgeren som er laget med langtidsbraissert oksebryst og surdeigsbrød! Har glutenfritt brød.

Clarion Hotel & Congress Clarion Hotel & Congress

Clarion Livingroom Lounge

Åpen fra kl. 12 – 22

Midt inne på konferanseområdet. På menyen finner du lunsj og middagsretter som Club Sandwich, Burger og Cæcarsalat. Alle rettigheter og godt kaffeutvalg.

Ane Aspen

Dokkhuset

Åpen fra kl. 15 fredag og kl. 12 lørdag

Servering av burger i hånda gjennom hele konsertkveldene og middagsmeny med mye godt.

Ane Aspén

Søstrene Karlsen

Åpen fra kl 11

Digge lunsj- og middagsretter med fokus på ekte og lokale råvarer.