1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Early Bird Festivalpass i salg nå!

1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Studentersamfundet foto.samfundet.no

Trondheim Calling presenterer: Lyden av 2017

Trondheim Calling og Studentersamfundet i Trondhjem inviterer til høstens mest spennende konsertkveld! Fredag 18. november gir vi deg en forsmak på lyden av 2017. 

Mads Veslelia spilte på et stappfullt Blæst i 2016. Marius Berg

Svikt i musikklivets økosystem

Som lokal konsertarrangør og heiagjeng for ny norsk musikk er det med bekymring vi ser at to av Trondheims viktigste helårs konsertscener har gått konkurs bare på et halvt år. 

Pål Laukli

Mail fra en multi-instrumentalist i popklassen

- De få gangene jeg har skrevet på norsk, så føler jeg det er som å prøve å ripp-off’e Gabrielle, sier Trondheim Calling-aktuelle Frøder. 

Frøder Pål Laukli

Omfangsrik pop i fem varianter

Karakteristisk og variert pop er stikkord for de fem nye artistene til Trondheim Calling 2017. 

Unge Ferrari på Trondheim Calling 2016 Marius Berg

Early Bird Delegatpass i salg nå

100 delegatpass er nå lagt ut for salg til kun 950,-  
Vi har også lagt ut et begrenset antall delegatpass + hotell fra kun 2330,-

Highasakite var demoband på Trondheim Calling 2012. Foto: Julia Jonette Fjellheim Julia Jonette Fjellheim

Demofristen nærmer seg!

Trondheim Calling 2017 ønsker å skape en sterkere plattform med demoartistene gjennom at de alle får mentorhjelp av anerkjente musikkfolk. 

Demofristen er førstkommende tirsdag ved midnatt. 

Unge Ferrari på Trondheim Calling 2016 Marius Berg

Billettsalget er i gang

250 Early Bird Festivalpass er lagt ut for salg til kun 590,- + avg. 
Sikre deg festivalpass nå!

Razika Presse

De ti første artistene er klare!

Trondheim Calling utvider i tid og rom med å innta en tredje bydel og fylle opp en tredje dag med konserter. Nå er de første artistene klare!

Snøskred-konsert på Trondheim Calling 2016 Line Skjærvik

Demoartist på Trondheim Calling 2017?

Hva har artister som Highasakite, Bendik, Broen, Blomst og The Fjords til felles?
De har alle fått stort utbytte av å spille som demoband på et tidlig stadie i karrieren. Til Trondheim Calling hvert år kommer det musikkbransje fra hele Norge og Europa som ønsker å finne nye artister å jobbe med og booke til sitt arrangement.

SushiXKobe på Blæst Torleif Kvinnesland

Tusen takk for i år!

Trondheim Calling 2016 ble en for historiebøkene, festivalen har aldri før vært større både i antall publikum og antall konserter. .

Ane Aspén

Festivalmat

Man kan fort bli sulten av å være på festival, heldigvis har vi alliert oss med flere spisesteder som tilbyr topp festivalmat til fine priser, helt til midnatt.

Hør årets artister her!

Hør låtene til artistene som skal spille på Trondheim Calling 2016! Listen oppdateres fortløpende.

​Yours Truly Utstilling på Trondheim Calling

En gang i slutten av 2012 ble det delt en video fra en ukjent avsender i Trondheims undergrunn miljø. Resten er historie som det sies. Nå tar Yours Truly over galleri KiT i samarbeid med Trondheim Calling. Vernissage fredag 5. februar kl. 18.00-20.00

Grafikk: Erlend Rullestad

5 år med Trondheim Calling

Nå er det omtrent akkurat 5 år siden musikkfestivalen og konferansen Trondheim Calling ble arrangert for første gang. Takket være oppslutningen fra publikum, musikkmiljøene og musikkbransjen har man hver vinter siden kunnet fylle festivalplakaten med ny norsk musikk og års-ferske artister, til det som har blitt en av Norge største showcasefestivaler. Noen musikkelskere har hjulpet oss med et lite tilbakeblikk på de beste minnene så langt.

​Christine Live fra Trondheim Calling

Under Trondheim Calling flytter Christine Dancke fra NRK P3 med seg hele sendingen fra Oslo og opp til Trondheim. Torsdag, fredag og lørdag sender hun live fra Café Løkka og lover topp stemning med masse live-opptredener.

Trondheim Calling avspark!

Trondheim Calling skal være en skikkelig tredagers og i år har vi invitert en knippe høysolide musikkaktører til å løse oppgaven med å ordne en bra åpningskveld på festivalen! Alle med festivalpass eller delegatpass går fritt inn på alle torsdagskonsertene. Separate billetter selges i døra på hvert enkelt spillested der det er kapasitet.

​27 siste artister til Trondheim Calling 2016!

Med dette slippet er hovedprogrammet til Trondheim Calling 2016 klart! I dette siste storslippet finner vi artister som Johndoe, Slutface, Ine Hoem, Comet Kid, No.4, Coucheron, Kindred Fever og NOHR som er nye soloprosjektet til Petter Unstad fra Kråkesølv:

Før og etter konsertene

Under Trondheim Calling kan du få med deg mye moro, både før og etter konsertene!

8 nye artister til Trondheim Calling 2016!

Trondheim Calling 2016 har allerede sluppet snart 50 artistnavn, i dag er 8 nye navn klare. Slippet inneholder noen etablerte navn, noen navn vi tror i stor grad vil prege musikkåret 2016 og en god neve med nye band innenfor det hardere segmentet. 

Er programmet med dette komplett? Neida. Festivalen annonserte for en måned siden at den utvides til en ny bydel i Trondheim og dermed gjenstår det enda et 20-talls artister som slippes når julestria er over!

​3 sterke Hiphop-navn klare til Trondheim Calling 2016

Norsk Hiphop er blitt mer populært enn varme hveteboller og nye spennende artister dukker opp fra små og store steder i hele vårt langstrakte land. Trondheim Calling 2016 har allerede annonsert Arif, Izabell og Unge Ferrari til vinterens program, og nå annonserer vi 3 artister som vi tror kommer til å bidra til å gjøre Norsk Hiphop anno 2016 enda mer spennende og allsidig!

Last inn flere saker