Hvordan ny data og forståelse av kjøpsatferd har endret gamet

Presenteres av Favrit

Hva har Netflix, Uber og Tesla til felles? Og hvordan forandrer data spillereglene? Hør Favrit snakke om hvilke verdi som ligger i mulighetene til å forstå kjøpsadferd i sanntid og hvordan det skaper store utslag i omsetning, men også helt nye inntektskilder.

Foredragsholder

EDWIN FJELDTVEDT, FAVRIT
Edwin er CEO i Favrit som er bransjens nye innovatør i å skape smarte kassesystemer som leverer gjesteinnsikt, setter fartsrekorder og har gjesteopplevelsen i fokus. Med signeringer som Palmesus, Lund-gruppen og andre store og små festivaler for 2024 har de på kort tid utpekt seg som en nyskaper.

Edwin har tidligere jobbet flere år i Expedia med mange reisedøgn som gjorde at han var mye ute å spiste på forskjellige restauranter. I denne perioden oppdaget han hvor lite smidig restaurantopplevelsen for en gjest faktisk er; hvor lang tid det tar å bestille et ekstra glass vin, hvor lenge man må vente på regningen, hvordan man må jakte servitøren med blikket før man endelig oppnår kontakt, hvor lange køer det og listen fortsetter. Og ikke minst hvor utdaterte systemer de jobber med, hvor lite data de sitter på og hvor lite som faktisk har skjedd med teknologien i serveringsbransjen de siste 100 årene. Dermed fikk han ideen om å bygge helt ny teknologi som gjør det mye enklere for restauranter, barer, eventer og festivaler å jobbe enkelt, smart og gi gjestene den best mulige opplevelsen.