Trondheim Calling | Info/FAQ

Info/FAQ

Lurer du på noe om Trondheim Calling? Se svar på ofte stilte spørsmål under:

Covid-19:

Kan Trondheim Calling 2021 gjennomføres med gjeldene restriksjoner?
Festivalen og konferansen planlegges etter dagens situasjon, hvor det er lov å samle 100 publikum innendørs og 200 publikum pr kohort utendørs.

Er det trygt å dra på festivalen?
Vi tar smittevern på høyeste alvor og planlegger en festival i covid-19 tilpassede rammer med sitteplasser, bordservering og overholding av 1-metersregelen gjennom hele oppholdet. 

Hva blir annerledes på årets festival?
Først det opplagte: Festivalen blir på sommeren. Vi har et svært begrenset antall billetter sammenlignet med et vanlig år. Vi har skalert ned antall artister og scener i programmet, og det blir kun konserter på 1 utendørs scene.

Hva gir festivalpasset tilgang til?
Festivalpasset gir adgang til alle konsertene på vårt utendørs festivalområde på Krigsseilerplassen torsdag-lørdag. Pr nå er det bare 200 festivalpass for salg. 

Hva skjer hvis festivalen må avlyse?
Om myndighetene pålegger oss å avlyse vil du få mulighet til å refundere billetten (med unntak av billettgebyr på Ticketmaster) eller overføre den til Trondheim Calling 2022.

Hva skjer hvis favorittbandet mitt må avlyse?
Vi tar forbehold om endringer i programmet. Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet avlyses i sin helhet, ikke dersom kun en eller flere av artistene avlyser sin opptreden.

Konsert-relaterte spørsmål:

Når legges program og spilletider ut?
Artister slippes fortløpende utover våren. Ferdig spilleplan legges ut en måned før festival. Hold deg oppdatert via våre hjemmesider eller sosiale medier.  

Hvor løser jeg inn min billett?
Billett løses inn til armbånd når du ankommer Krigsseilerplassen for første gang. 

Hvilken aldersgrense har Trondheim Calling?
Festivalområdet har aldersgrense 18 år.

Jeg ønsker å være frivillig. Er det mulig?
Frivillighet er en sentral del av Trondheim Calling, men pga korona-situasjonen har vi dessverre ikke mulighet til å ha frivillige i 2021. Vi håper du vil søke om å være frivillig til neste år <3

Artist-relaterte spørsmål:

Kan mitt band spille på Trondheim Calling? 
Absolutt! Usignerte artister fra hele Norge kan søke som om å bli demoband (Søknadsfrist 2021 er utløpt).
Resten av programmet fylles av spennende og aktuelle artister fra hele Norge. Booking-forespørsel kan sendes til: booking@trondheimcalling.no

Når er demofristen?
Søknadsfristen for å søke om å spille årets festival har utløpt, men søknadsskjema for 2022 legges ut etter årets festival.

Er Trondheim Calling kun for uetablerte og usignerte artister og band?
Trondheim Calling handler om å feire ny norsk musikk og se framover. Dette kan være nye sjangermessige fenomen som er i ferd med å bryte seg opp av undergrunnen, helt ferske artister og mer etablerte artister som er aktuelle med ny musikk.

Konferanse-relaterte spørsmål:

Når og hvor avholdes konferansen?
Årets konferanse avholdes 10-12.juni på dagtid på Clarion Hotel Trondheim på Brattøra.

Hvem er konferansen laget for, kan jeg delta?
På grunn av plassbegrensninger må vi i år dele opp vårt faglige tilbud. Konferanseprogram som krever delegatpass er rettet mot profesjonell musikkbransje (arrangører, plateselskap, artistbyrå, organisasjoner), mens vi lager et eget (gratis) faglig tilbud for regionens artister og komponister som blir annonsert senere i vår. Programmet vil også formidles digitalt. 

Hvordan blir jeg delegat?
Kjøp delegatpass her.

Hvor sjekker jeg inn som delegat?
Delegatinnsjekk begynner torsdag 10. juni på Clarion Hotel Trondheim, på Brattøra.

Hvordan er Trondheim Calling organisert?
Trondheim Calling er et initiativ skapt av musikkbransjen i Trøndelag og en egen ideell organisasjon, med 1,5 årsverk. Konferanse-programmet lages i samarbeid med en rekke musikkorganisasjoner og selskap, og festivalen skaper vi i samarbeid med byens helårsscener og ulike profesjonelle underleverandører. 

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.