Kjøp billetter

Trondheim Calling 2021 flyttes til 10. - 12. juni 2021!

Trondheim Calling 2021 vil ha en utendørs konsertarena på krigsseilerplassen, parken mellom Royal Garden og Blomsterbrua. Med dagens regler kan vi samle 600 publikum der, fordelt i ulike soner for publikum og delegater.

I tillegg blir det konserter på Byscenen, Lokal Bar, Tyven og de andre konsertscenene vi normalt bruker, men færre konserter pr scene og redusert publikumskapasitet, slik at vi kan håndtere smittevern på en trygg måte.

Vi vil som alltid, fokusere på å vise frem det beste av ny norsk musikk.

Festivalpasset gjelder for torsdag, fredag og lørdag, og gir deg mulighet for å se alle artister i programmet. 

Et begrenset antall Festivalpass (julekampanje) til 790,- (+avg.) er nå lagt ut for salg. 
Festivalpass til Early Bird-pris er utsolgt.

3-dagers festivalpass

Vil du også på konferanse i tillegg til konsertene? Kjøp delegatpass her.

Praktisk info

Billettinformasjon

Trondheim Calling selger kun dags- og festivalbilletter, det er ikke mulig å kjøpe billetter til enkeltkonserter. 

Vi tar forbehold om endringer i programmet, kjøpte billetter refunderes ikke på bakgrunn av at enkelt-artister må avlyse sin opptreden.

Dersom festivalen må avlyses i sin helhet for eksempel på grunn av lokale Covid-19 smitteutbrudd vil alle billetter bli refundert.

Ledsager 

Ledsager betaler kun billettavg. Ledsagerbillett kan hentes ut på nett (under hver billettkategori), eller ved å kontakte Ticketmasters kundesenter.

Billetten er gyldig ved fremvisning av ledsagerbevis i våre billettskranker. Ledsagerbevis må vises ved inngang på hver scene, og ledsager får eget bånd.

Aldersgrense

Det er 18 og 20 års aldersgrense på spillestedene. 

Mer informasjon om hvilke scener Trondheim Calling skal foregå på, og hvilken aldersgrense de har, kommer nærmere festival.

Løs inn din billett til armbånd

Alle festivalpass/dagsbilletter må løses inn til armbånd før du går på konserter. Du kan løse inn din billett i våre billettskranker (info om hvor du finner disse kommer nærmere festival). Det er ikke mulig å løse inn billett direkte på de enkelte spillestedene.

NB! Gyldig ID må kunne fremvises ved bytte av billett til armbånd. Kun personlig bytte av billett til bånd.