1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

konferanse

Foredragsholdere

Alexandra Archetti Stølen 

Alexandra Archetti Stølen er festivalsjef for Oslo World, grunnlegger av festivalene på asylmottak - VårtNabolag og Beirut & Beyond International Music Festival i Libanon. Hun har hatt ulike sentrale roller i musikkbransjen siden 1998. Hun er i dag president i det europeiske festivalforumet European Forum of Worldwide Music Festivals, et verv hun har hatt siden 2009. Hun har erfaring fra en rekke styreverv og er for tiden blant annet styremedlem i NKA (Norske Konsertarrangører). 

Anne Amundsen Myrseth

Har ti års erfaring fra musikkbransjen og arbeid med formidling av live musikk. Jobber til daglig som produksjonsleder og arrangementsansvarlig på Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee i Oslo, men har også lang erfaring med festivalproduksjon fra festivaler som Øyafestivalen, by:Larm, Slottsfjellfestivalen, Miniøya og Norwegian Wood.

Dave Raphael

Bent Sæther

Motorpsycho startet sin karriere tidlig på 90-tallet i Trondheims alternative rock-miljø, godt på utsiden av den etablerte musikkbransjen. Bent Sæther har sammen med  Hans Magnus «Snah» Ryan i snart 30 år holdt stand som ett av Norges mest vitale rockeband, fortsatt med Svartlamon og Trondheim som base. 


Elisabeth Bekken Vikanes

Fagansvarlig Sosiale medier i digitalbyrået Oculos AS. Har tidligere jobbet 4 år i Fanbooster som ads specialist og har en Bachelorgrad i Kulturprosjektledelse. Jobber også som camp-ansvarlig for Slottsfjell og som backstagekoordinator på Palmesus og har utallige timer bak seg som frivillig og ansatt i flere store og små kulturprosjekter. 

Frode Solberg

Høyskolelektor Forretningsutvikling ved institutt for rettsvitenskap og styring ved Handelshøyskolen BI. 

Blant annet nasjonalt fagansvarlig for Handelshøyskolen BI’s styrekompetanseprogrammer og en av forfatterne bak boken Ledelse i små og mellomstore virksomheter. 

Julie Forchhammer

Julie Forchhammer, festivalsjef Vinjerock. Flytta fra Tøyen i Oslo i 2014 og bor nå på 700 meter over havet i Vang i Valdres. Hun har bakgrunn som miljøsjef for Øyafestivalen, manager i Bpop Management, platearbeider i V2 og EMI Music Norway, markedssjef for Rockefeller med mer.

Lars Tefre Baade

Lars Tefre Baade er eier og kommunikasjonsrådgiver i The Oslo Way som beskriver seg som kommersielt tenkende hoder i idealistiske kropper. Han har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Kulturmeglerne, og som markedsansvarlig på Rockefeller/ John DEE/ Sentrum Scene. Jobber nå med kunder som blant annet Live Nation, Piknik i Parken og Tons of Rock. 

Lasse Kinden Endressen

Lasse Kinden Endresen er booking agent i ACT Entertainment hvor han jobber med artister som Kakkmaddafakka, Kjartan Lauritzen, No. 4 og Hjerteslag m.fl. Han har bodd i Bergen i syv år, før han flyttet til Oslo hvor han nå bor og arbeider.

May Britt Hansen

May Britt Hansen er reiselivsdirektør i Visit Trondheim. Hun har tidligere vært reiselivssjef Trøndelag Reiseliv AS og salgsdirektør i Nordic Choice Hotels.

Mona Fimreite 

Digital marketing specialist i Phonofile og rådgiver for Phonofiles 2 000 plateselskaper. Utdannet innen IT og har de siste 10 årene jobbet med online marketing og music marketing hos blant annet iProspect, TV2 og Sony Music. 

Gry Traaen

Morten Thorvaldsen

Morten Thorvaldsen er konserndirektør for hotell og restaurant i Olav Thon Gruppen og Thon Hotels. Han har arbeidet i hotell- og restaurantbransjen i mer enn 30 år. Morten har vært visepresident i NHO Reiseliv siden 2009.

Nils Heldal

Nils er en ringrev i kommunikasjonsbransjen og har vært sjef i Bennett siden 2015. Han er utdannet journalist, og var på radio og TV i NRK før han ble musikksjef i P3 og sjef for hele radioen.  Nils har hatt styreverv i Storåsfestivalen, bylarm, Alarmprisen, Norsk folkemusikkformidling, Pstereo med flere.  Nå sitter han i styret i Olavshallen og for partiet SV.

Ole-Morten Algerøy

Ole-Morten Agerøy jobber ved konsertarrangører Bergen Live med produksjon, administrasjon og markedsføring. Bergen Live arrangerer omlag 100 konsert årlig med et spenn i publikumskapasitet fra 200 til 23 000. Bergen Live står også bak festivalen Bergenfest som arrangeres på Bergenhus Festning. 

Per Olav Hopsø

Per Olav Hopsø er en kulturengasjert fylkespolitiker som fra 1.1.2018 leder hovedutvalg for transport og kommunikasjon i Trøndelag fylkeskommune.  Som tidligere leder av kulturkomiteen i Sør-Trøndelag fylkeskommune har han jobbet mye opp mot styrer i kulturlivet. Han er for tiden leder av valgkomiteen i Olavsfestdagene og Museene i Sør-Trøndelag. 

Per Ole Hagen

Per Ole Hagen har fotografert konserter de 15 siste årene, alle sjangre og alt fra store festivaler til små klubber. Bildene hans har vært på mange utstillinger og i flere bøker og aviser. Tidligere jobbet han i NRK som musikksjef og musikkrettighetssjef, nå underviser han musikkstudenter om musikkbransjen på Universitetet i Oslo.

Rannveig Falkenberg-Arell

Rannveig Falkenberg-Arell jobber ved Parkteatret i Oslo, hvor hun har ansvar for pressearbeid og sosiale medier og booker konsertserien Sunday Digestive. Hun har bakgrunn som journalist, og har blant annet levert musikk- og TV-stoff til redaksjoner som Lydverket (P3), Dagbladet og Dagsavisen. 

Stein Mortensholm

Stein Mortensholm er Styreleder i det regionale kompetansesenteret for musikk, Tempo. Til daglig jobber han som seniorrådgiver i NTNUs kommunikasjonsavdeling. 

Stein Vanebo

Stein Vanebo ( 52)- Jobber daglig i Aiko Music med bl.a. MGPjr - Partner og styremedlem i Trondheim Concerts, styremedlem i Trondheim Calling , partner og styremedlem i Dora 3 og bestefar til 3.

Toffen Gunnufsen 

Toffen Gunnufsen var med å grunnlegge Quartfestivalen i 1992, og var festivalsjef og bookingansvarlig der frem til og med 2006. I 2007 startet han opp Hovefestivalen der han var festivalsjef og bookingansvarlig frem til 2014. Nå daglig leder og bookingansvarlig hos Skral Festival i Grimstad, og en av initiativtakerne til den nye musikk festivalen Kadetten i Sandvika som arrangeres for første gang i 2018.