Trondheim Calling | 3 nye artister til programmet!

3 nye artister til programmet!

Barren Womb er minimalisme utført av maksimalister. Det er røff og skranglete støyrock spilt av kun to stykker, en på skinn og den andre på strenger. Duoen fra Trondheim ble stiftet etter at det legendariske hardcorebandet Like Rats From A Shinking Ship kastet inn håndkleet i 2011. Tross sin relativt korte fartstid har de allerede rukket å slippe et kritikerrost album på amerikanske Spartan Records samt mange mindre singleutgivelser.

Barren Womb har gjennomført omfattende turneer i Norge, Skandinavia og Europa og turnerer høsten 2014 Sør-Europa for første gang med 11 konserter i Frankrike, Spania og Portugal.

Bandet som har blitt sammenlignet med alt fra Black Sabbath til Converge har bygget seg opp et kultfølge i Europa, nytt album ventes i 2015!

Sjekk ut Facebook-siden deres her.

Ikke bli lurt av et søtt bandnavn, Blomst er ulver i fåreklær og et av Norges mest lovende punkband!

Blomst har de siste årene bygd seg opp et solid liverykte med konserter over hele Norge, i sommer var bandet blant annet å finne på Slottsfjell og Pstereo og de har varmet opp for band som Motorpsycho og Kaizers Orchestra.

Blomst har også fått mye oppmerksomhet for sine 3 singelutgivelser med flere listinger på P3 og de ble kåret til Ukas Urørt i november 2013. Nå venter vi spent på debutalbumet som vi vet er godt i støpeskjeen og som skal slippes i 2015.

Sjekk ut Facebook-siden deres her.

Det er bare litt over ett år siden den da 16 år gamle Sigrid Raabe ble oppdaget av P3´s urørt-redaksjon og hun ble kåret til Ukas Urørt med låten "Sun».

I løpet av det siste året har Sigrid hatt en kometutvikling og signert platekontrakt med samme plateselskap som Karpe Diem, Thomas Dybdahl og Kaizers Orchestra.

Hennes single, "Known You Forever" føk rett inn på P3s spillelister og har fått mye velfortjent spilletid på norsk radio i sommer. 

Sjekk ut Facebook-siden hennes her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.