Trondheim Calling | 4 nye artister til Trondheim Calling

4 nye artister til Trondheim Calling

Broen 
Bandet, ikke TV-serien. Broen var en av bandene som gjorde seg mest bemerket på Trondheim Calling 2014, med en fantastisk konsert i Bakke Kirke. Nå er de invitert tilbake og vinteren 2015 slipper også Broen sitt debutalbum.

Broen er en musikalsk reise utenom det vanlige, det er eksentrisk men helstøpt, og musikken henter elementer både fra hip-hop, spoken word, surf og vest-afrikansk rytmikk.

Bandet består av medlemmer som allerede har gjort seg bemerket i kritikerroste band som Your Headlights Are On, Snøskred og Moskus.

Se deres Facebookside her.

Frk. Fryd
10 år på øvingslokalet, backstage, veien, scenen. 10 års venting på fly, tog, buss, bil, båt og et utall ventehaller og intervjuer. Frk. Fryd har holdt sammen siden barneskolen, i høst var det endelig dags for slipp av debutalbumet «Hjertebank» som er full av skitten, hardt og fengende rock.

Singelen «Blod & Honning» rykket fort opp i gradene i P3 i fjor, fra Ukas Urørt og rett til A-listen. Hele fire singler har blitt spillelistet på P3 og Frk. Fryd er nå nominert til «Årets nykommer» hos P3 Gull!

Se deres Facebookside her.

Psyence Fiction 
Minimalisme fra Oslo. Psyence Fiction startet som soloprosjektet til Aleksander Johansen fra Gravdal i Lofoten. Veien gikk videre, blant annet via duoformat, Oslo by, Ukas Urørt, By:larm to EP’er og oppvarming for Justin Vernon og Volcano Choir på Sentrum Scene.

Musikalsk kan de plasseres en plass mellom indiepop, visesang og alternativrock. Psyence Fiction

fikk det ærefulle oppdraget å varme opp for Highasakite sin utsolgte høstturne nå i oktober og er nå aktuelle med singelen «Small Filled In Number Nines» som er andre singel fra deres debutalbum som ventes i 2015.

Se deres Facebookside her.

Slutface 
Stavangerske Slutface spiller skitten indieskranglete pop-rock. Som et sintere Wombats eller et mer funky Savages blander de britisk pop-rock og New-Wave, og en dose amerikansk vestkyst- garage.

Jenta og de tre guttene mellom 17 og 20 hadde sin konsertdebut på Hoveslaget 2013 etter et halvt år med demoinnspillinger og låtskriving og har i løpet av sitt første år blitt en livefavoritt i hjembyen, og har også spilt festivaler som Slottsfjell, Varna Festivalen og Øyafestivalens klubbdag.

Låta «Angst» sørget også for at Slutface ble Ukas Urørt i august i år.

Se deres Facebookside her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.