Trondheim Calling | 4 nye artister til Trondheim Calling

4 nye artister til Trondheim Calling

Carl Louis, Chain Wallet, Biru Bady og Antler bekreftet til Trondheim Calling 2016!

Helt siden Carl Louis gikk solo fra fra CLMD i fjor har det vært mange rykter om noe spennende i gjære, og ryktene begynner å materialisere seg med fantastiske shows, debut minialbumet «Telescope» som kom ut i september og A-listing på P3.

Godord har også haglet rundt Bergensgruppa Chain Wallet som viser glimt av popmagi og allerede har rukket å både spille Øyafestivalen og bli booket til By:larm.

Oslobaserte Antler ble i sommer trukket fram som «bandet med den beste beaten på hele klubbøya» og debutalbumet som er spilt inn i Greener Studio i Trondheim kommer i mars 2016.

Vi får også besøk av Biru Baby, fra Finmark som regnes som en del av Sápmi-bølgen, hvor artister finner tilbake til røttene sine i det flerkulturelle nord. I motsetning til mange andre samiske artister kan man imidlertid ikke kalle Biru Baby for høykultur, dette er realisme fra den skitneste avkrok i Finmark.

Disse artistene, sammen nesten 70 andre blir alle å finne på programmet på Trondheim Calling 2016! Se alle artistene her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.