Trondheim Calling | ​Arif, El Caco, Dråpe, Unge Ferrari og flere…

​Arif, El Caco, Dråpe, Unge Ferrari og flere bekreftet!

Med nyheten om at Trondheim Calling 2016 utvider til Brattøra med plass til flere band, folk og scener feirer vi med å slippe 8 fete nye navn til vinterens festival!

Med nyheten om at Trondheim Calling 2016 utvider til Brattøra med plass til flere band, folk og scener feirer vi med å slippe 8 fete nye navn til vinterens festival!

Arif (Oslo)

Sist gang Arif besøkte Trondheim var under en utsolgt konsert på UKA tidligere i høst. Mye har skjedd på de få årene siden han vant Urørtfinalen i 2013, og med debutskiva ”Highend/Asfalt” som kom tidligere i år ble Arif for alvor Norges rap-prins!

El Caco (Lillestrøm)

Ett av Norges mest distinkte hardrockband El Caco er tilbake! I 2016 blir det både konserter og bandets første album på 4 år. Powertrioen fra Lillestrøm har over 15 års lang og tro tjeneste bak seg som ett av landets feteste rockeband, og vi venter spent på det nye albumet ”7” som slippes 15.januar på Indie Recordings.

Dråpe (Oslo)

Dråpe har de siste årene markert seg som ett av Norges mest spennende band, debutalbumet ”Canicular Days” fra 2013 banet vei og sørget for at bandet ble booket til festivaler som Roskilde, M for Montreal og SXSW i Austin. Nå er bandet klare for neste steg med sitt andre album ”Relax/Relapse” som allerede har høstet lovord både i norsk og internasjonal musikkpresse.

Unge Ferrari (Hamar)

Unge Ferrari har blitt omtalt som en av de mest spennende norske nykommerne på den Norske rap-scenen, med masse radiolisting på P3 og terningkast 5 fra blant annet P3, Dagbladet og Gaffa for minialbumet ”Til Mine Venner” som ble sluppet i forrige måned på Sony Music.

Pil & Bue (Alta/Bodø)

Duoen Pil & Bue slår deg i trynet og river deg i hjerteroten med sin eteriske og poppa hardrock. Albumet ”Forget About The Past, Let’s Worry About The Future” slippes 29.januar på Name Music, et selskap som er en del av Indie Recordings.

Erlend Ropstad (Vennesla)

Erlend Ropstad er ute med sitt femte album, ”Det Beste Vi Får Til” som allerede har høstet veldig gode kritikker i Norsk presse. Snart tre år har gått siden Ropstad gjorde den store vendingen i karrieren og begynte å skrive låter på norsk, men det er det nye albumet som markerer den største musikalske metamorfosen når visesangen har blitt til rock.

Whales & This Lake (Oslo)

Whales & This Lake spiller basstung elektropop og har allerede blitt listet på P3, kåret til Ukas Urørt og oppnådd nesten 800 000 avspillinger på Spotify med sine to singler!

Kari Harneshaug (Trondheim)

Kari Harneshaug er en artist som omtales som en skjult skatt i musikk-Norge. Mest kjent er hun for sine utgivelser ”Early Morning Memories” (2012) og ”7th Day Saviour” (2013), som gjorde henne til en kritikerfavoritt. Våren 2015 spilte hun inn sitt tredje album med åpne dører, der publikum fikk komme inn og observere den kreative prosessen i studio som var satt med få rammer for arbeidet noe som har resultert i sterke låter og et nytt og detaljrikt lydbilde.

Pakkedeal tilreisende publikum

Kommer du langveisfra og har lyst å dra på Trondheim Calling? Null problem, vi tilbyr Kjemperimelige pakker på vanlig festivalpass + overnatting på vårt festivalhotell Clarion Hotell & Congress festivalpass!

Clarion Hotell & Congress er Trondheim Calling 2016 sitt offisielle festivalhotell og ligger kun 50 meter fra nærmeste festivalscene, og kun 250 meter fra Trondheim Sentralstasjon.

Her bor alle artister, musikkdelegater og du er i umiddelbar avstand til alle festivalscenene, bra restauranter og andre severdigheter som Rockheim og Pirbadet som er Norges største innendørs badeanlegg.

Priser fra 1270NOK pr pers i dobbeltrom for pass og 2 netter, og fra 1850NOK i enkeltrom for pass og 2 netter. Les mer og bestill her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.