Trondheim Calling | Arrangørfaglig slipp

Arrangørfaglig slipp

I samarbeid med Norske Konsertarrangører, presenterer vi 3 arrangørfaglige programposter til vinterens konferanse!

Psst! På torsdag stiger prisen på både delegatpass OG hotellpakker – kjøp nå og få 40% rabatt!

Table Top-øvelse: Sikkerhet og beredskap

Hva skal vi gjøre om det skjer noe uønsket på arrangementet vårt? Hva er vårt ansvar og hva må vi som arrangør gjøre? Hva gjør politiet, ambulansetjenesten, brannvesenet og kommunen? Og hvordan skal vi jobbe sammen? 

Øvelsen er en såkalt "table- top"øvelse. Det innebærer at deltakerne sitter rundt et bord og blir fremlagt ulike scenarioer som de skal diskutere seg igjennom. Dette er en enkel, men effektiv øvelsesmetodikk som er mye brukt. Vi har invitert inn sikkerhets- og produksjonsteamet bak OBOS // Festningen til å delta i øvelsen. Øvelsen vil bli ledet av Lars Ramstad Alme.

Lars Ramstad Alme er har bakgrunn fra studentfrivilligheten i Trondheim, og har siden blant annet jobbet som sikkerhetssjef i Dødens Dal under UKA, som sikkerhetssjef på Pstereo og som vaktsjef på Studentersamfundet i Trondhjem. Ved siden av dette jobber han som seniorkonsulent på DNVGL hvor han jobber med beredskap og sikkerhet i Olje- og gassektoren.

Samtale med Peter Weening (Vera Groningen)

Klubbscenen Vera, i Groningen Nederland, er en av verdens eldste og mest anerkjente klubbscener. Klubben ble stiftet i 1899 og er fortsatt i drift. Peter Weening har booket Vera siden 70-tallet, og nå kommer han til Trondheim Calling for å dele sin suksessoppskrift.

Klubben er mest kjent for å være stedet alle spilte før de virkelig slo igjennom. Nirvana, Joy Division, U2, Sonic Youth, Simple Minds, Soundgarden, Mogwai, The White Stripes, Franz Ferdinand og The Hives er bare noen eksempler.

I samtale med Jan Schwarzkamp fra VISIONS Magazine, skal Peter Weening her dykke dypt ned i klubbens og Peters historie. Du kan forvente flere røverhistorier, noen tips og triks og litt arrangør-nerding.

Identitet og merkevarebygging

Kampen om publikum, artister og oppmerksomheten tilspisser seg. Med økt konkurranse er det viktigere enn noen gang å skille seg fra mengden med en tydelig identitet. Det er viktig å kunne kommunisere hva som gjør akkurat ditt arrangement spesielt med sted, program, mat og profil.

Denne seansen ledes av Lars Tefre Baade fra The Oslo Way som både vil holde foredrag og ta oss gjennom 3 caser fra en gjeng som tilsammen utgjør viktige ingredienser for et vellykket arrangement. En av Norges mest populær og tydelige artist i Bendik, smakfull mat med fokus på diversitet og bærekraft gjennom restaurantkollektivet Lava Oslo, og Pstereo som er en nydelig festival med mye historie og kompetanse på levering av festivalstemning til et publikum.

Kjøp delegatpass/hotellpakker før torsdag 31. okt kl. 12:00

Torsdag 31. okt kl. 12:00 øker prisen på delegatpass og hotellpakker! Spar hele 40% fremfor å kjøpe i januar og sikre deg hotellrom til kun 750 kr pr natt!

Nytt av året øker hotellrom-prisene i takt med prishopp på delegatpass. Priseksempel:
Du sparer 1200,- ved å bestille hotellpakke for 1 pers nå fremfor i januar.
Du sparer 1800,- ved å bestille hotellpakker for 2 pers nå fremfor i januar.

Som delegat får du tilgang til over 50 foredrag/debatter/workshops, prioritert/køfri inngang på alle spillesteder, tilgang til den o´store delegatdatabasen og egne møteplasser for bransjen.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.