Trondheim Calling | Barneprogram på Trondheim Calling lørdag 3.…

Barneprogram på Trondheim Calling lørdag 3. februar

Foto: Kristin Slotterøy

Lørdag 3. februar blir det musikkprogram for både barn og unge på Trondheim Folkebibliotek. Det blir både barnekonsert med Pom Poko og SLAM! poesi-workshop! Arrangementene er gratis.

Foto: Kristin Slotterøy

Pom Poko presenterer norsk musikkhistorie (4-10 år)

Når: lørdag 3. februar kl. 14.00-15.00 Hvor: Rådhussalen, Trondheim folkebibliotek
Gratis inngang (NB. Forbeholdt barn! / Voksne kun adgang i følge med barn)

20 sanger går igjen i norske barnehager, flesteparten laget før 1960 melder Aftenposten. Barnehageforskere mener på sin side at barn har kapasitet til å lære mer enn bare ”Bæ bæ lille lam”. Trondheim Calling er en festival som ønsker å gi konsertopplevelser med ny norsk musikk til publikum i alle aldre. Derfor har vi gitt kometbandet Pom Poko utfordringen om å gjøre en spesialkonsert for barn under Trondheim Calling hvor de skal spille sine unike versjoner av låter som har vært viktige i utviklingen av norsk musikkhistorie.

Pom Poko hadde sitt store gjennombrudd på Trondheim Calling 2017 som førte de helt til festivalscener som Roskilde og Øyafestivalen i fjor sommer. Bandet som ble stiftet av studenter fra Jazzlinja i Trondheim og henter elementer fra hele pop-historien ispedd en voldsom konsertenergi.

SLAM!poesi-workshop (8-12 år)

Når: lørdag 3. februar kl. 12.30-14.30 Hvor: Børssalen, Trondheim folkebibliotek 
Krever påmelding: https://tfb.hoopla.no/sales/slam

La oss lage mikropoesi sammen!

På SLAM!poesi-workshop leter vi fram fine rim og kjenner på hvordan det er å si dikt høyt. Vi lager våre egne mikrodikt og fremfører for hverandre etterpå.

Kurset ledes av Cecilie Wold Andersen. Cecilie er student ved Forfatterstudiet i Tromsø og har bidratt med tekster til flere antologier. Hun ble i november kåret til Nord-Norsk mester i slampoesi, og hun har deltatt i NM i smalpoesi i Oslo.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.