Trondheim Calling | Barren Womb og Emile The Duke til Trondheim…

Barren Womb og Emile The Duke til Trondheim Calling 2017

Vi må dessverre meddele at demo-bandet Polygenic må avlyse sine to opptredener under Trondheim Calling. Vi har heldigvis fått hjelp til å fylle deres plasser i programmet av to fantastiske artister på hver sin ende av skalaen!

Barren Womb spiller fredag 3. februar kl. 20.30 i Olavshallen Lille Sal, og Emile The Duke spiller lørdag 4. februar kl. 00.00 på Fru Lundgreen.

Barren Womb (Trondheim)

Den skandinaviske Støyrock-duoen BARREN WOMB har siden 2011 holdt helvete med grisehøyt volum, tunge rytmer og minimalistisk uttrykk. 

Bandet har gjennom utrettelig turnering knust seg vei inn i den internasjonale undergrunnen og fått et velfortjent rykte på seg for å være en forrykende liveopplevelse. Her piskes blodsprengte gitarer sammen med bombastiske trommer for å danne bakteppe til snerrende dommedagsprofetier og historier fra livets skyggeside. To høres ut som ti når primitiv dynamikk og riffets kraft utnyttes til det fulle. 

22. april 2017, på Record Store Day, slipper BARREN WOMB "Crown Control", en EP litt utenom det vanlige. Tekstene har fortsatt rot i duoens sedvanlige univers, men de vrengte gitarene og trommene har stort sett blitt byttet ut til fordel for banjo og kassegitar. "Crown Control" består av fem surmaga, misantropiske spor i beste Mørk Americana-/Folk- tradisjon, og slippes både digitalt og på limitert vinyl gjennom All Good Clean Records. 

Sjanger: Støyrock

Emile The Duke (Oslo)

Emile The Duke har de siste årene markert seg med det norskeste utrykket man kan forestille seg gjennom alter-egoet "Aasen". Det siste Aasen-albumet, "Aasen tar helg" har vært på kritikertoppene i alle avisene som et av årets beste album, og Emile har også etterhvert blitt kjent som en av de mer karismatiske artistene Norge har å by på. 

Sjanger: Rap/Funk

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.