Trondheim Calling | Bli frivillig på Trondheim Calling!

Bli frivillig på Trondheim Calling!

Foto: Trondheim Calling

Vi trenger en rekke frivillige til forskjellige oppgaver og er helt avhengig av frivillig innsats for å gjennomføre arrangementet. Bli med på å skape ny musikkhistorie og vinterens beste festivalopplevelse i Trondheim!

Vi trenger en rekke frivillige til forskjellige oppgaver og er helt avhengig av frivillig innsats for å gjennomføre arrangementet. Bli med på å skape ny musikkhistorie og vinterens beste festivalopplevelse i Trondheim!

Laveste aldersgrense for å være frivillig på Trondheim Calling er 18 år. Som frivillig får du tilgang til alle konsertene og seminarene gratis hele helgen når du ikke jobber.

Trondheim Calling 2016 trenger til sammen over 100 frivillige i arbeid på mange forskjellige interessante arbeidsområder. Alle frivillige forventes å jobbe 10 timer, fordelt på 1-2 skift, og alle får minimum 1 hel festival/konferansedag med fri. Som frivillig får du også tilgang til eget område på festivalen med servering av gratis mat og drikke.

Noen av frivilligoppgavene foregår i forkant av arrangementet, noen under selve arrangementet og noen i ettertid. Det vil også bli arrangert en egen etterfest for alle som kan stolt klappe seg på skuldra og si at de var med og skapte Trondheim Calling 2016.

I søknadsskjema under huker du av for de jobbene du kunne tenke deg mest, også tar vi kontakt når vi har funnet en egnet jobb til deg. Påmeldingen er ikke bindende, men du bør være sikker på at du kan være med før du søker, og du må si fra så fort som overhode mulig hvis du likevel ikke kan jobbe.

Noen arbeidsoppgaver er mer populære enn andre så vi kan ikke garantere deg plass på førstevalg, men vær tidlig ute så er sjansene større for det!

Forvent 2-4 uker behandlingstid på din frivillig-søknad.

REGISTRER DEG SOM FRIVILLIG HER

OVERSIKT OVER FRIVILLIGJOBBER:

Artistvertskap
Artistvertskap for artistene og betjening av backstager på ettermiddag og kveld.

Billett- og merchsalg
Bemanning av billettskranken ved inngangen på konsertkveldene. Salg og innløsning av billetter. Du får opplæring på forhånd og har skiftleder.

Frivillig trivsel
Jobben med frivillig trivsel innebærer å sørge for å distribuere mat og drikke og solskinn til alle våre frivillige som jobber rundt om kring på festivalområdet. Jobben foregår på dag og ettermiddag i dagene før og under festivalen.

Innsjekk delegater
Du registrerer ankomne i en database og gir ut akkrediteringer og rekvisita til frivillige og delegater. Du får opplæring på forhånd og har skiftleder. Arbeid dagtid og ettermiddag.

Promotering
Distribusjon av plakater og markedsføringsmateriell i forkant av festivalen.

Rigging
Rigging av scener og festivalstruktur i forkant og/eller etterkant av Trondheim Calling i samarbeid med scenecrew og områdeledere. Du må være i stand til noen tunge løft.

Seminarvert
Seminarvertene jobber på dagtid under selve konferansen. Sammen med de seminaransvarlige gjør man klart lokalene før start, hjelper til med å sette ut catering, vann og kaffe, hjelpe foredragsholdere med å komme på plass etc. Seminarvertene sjekker også delegatpass ved inngangen på turnus. Du får opplæring på forhånd.

Transport
Vi trenger noen gode sjafører for å hente artister og gjester på flyplass og togstasjon. Må ha vanlig førerkort. Festivalen har kjøretøy til bruk.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.