Trondheim Calling | ​Christine Live fra Trondheim Calling

​Christine Live fra Trondheim Calling

Under Trondheim Calling flytter Christine Dancke fra NRK P3 med seg hele sendingen fra Oslo og opp til Trondheim. Torsdag, fredag og lørdag sender hun live fra Café Løkka og lover topp stemning med masse live-opptredener.

Under Trondheim Calling flytter Christine Dancke fra NRK P3 med seg hele sendingen fra Oslo og opp til Trondheim. Torsdag, fredag og lørdag sender hun live fra Café Løkka og lover topp stemning med masse live-opptredener.

NRK P3, i samarbeid med Trondheim Calling, inviterer til tre dager med Christine live i fra Trondheim! Fra torsdag 4. - lørdag 6. februar fyller hun Cafe Løkka med noen av Norges mest spennende artister, og forhåpentligvis deg.

Vi har tatt en prat med Christine for å høre mer om hennes planer for sendingene, hva hun selv skal se på Trondheim Calling, og hun har også noen festival-tips på lur.

Hvordan blir live-sendinga under Trondheim Calling og hvordan blir stemninga?

– Jeg lover å levere topp stemning og sending med masse livegjester, så jeg håper Trondheimsfolket tar seg tid til å henge litt på Café Løkka mellom 13-15 på torsdag/fredag, og kl. 14-16.

Vi hører også rykter om at det blir live musikk hver dag?

– Ja, det blir rundt tre artister hver dag, samt eksklusive samarbeid. Johndoe, The Fjords, DAGNY, Arif, Unge Ferrari, NOHR, Virkelig, ARY, Carl Louis og Coucheron kommer for å spille disse dagene.

Programmet Christine er ofte tidlige ute med å presentere nye artister, hvordan er ståa i musikk-Norge i dag, synes du?

– Den har aldri vært bedre. Tror 2016 bli året hvor også mange norske artister slår igjennom i utlandet.

Hvordan opplever du Trondheim som musikkby?

– Opplever at det er et veldig levende miljø rundt samfunnet, at Pstereo er rått og at det veldig kult at Trondheim Calling stadig blir større. Er dog veldig, veldig trist at Supa ikke finnes lenger. Det var min Trondheimsfavoritt (etter Fairytale Cupcake).

Hva er dine beste tips til publikum som skal på Trondheim Calling?

– Ha på masse klær og varme sko, planlegg ruta på forhold – legg gjerne en ambisiøs plan om å rekke en hel haug med konserter (og vær fornøyd dersom du rekker halvparten). Vær tidlig ute om det er noe du virkelig vil se, og noen ganger kan det være deilig å være på ett sted hele kvelden.

Hvilke konserter skal du selv se under Trondheim Calling? Noen spesielle artister du vil anbefale publikum å få med seg?

– Må generelt si at bookingen er veldig bra, men personlig skal jeg 100% sikkert se Ary, Arif, Bendik og Unge Ferrari – går aldri glipp av en anledning til å gå på konsert med disse. I tillegg er jeg spent på Virkelig og NOHR. Er tidenes Kråkesølv-fan, så håper Petter leverer i sitt nye prosjekt.

Program:

Torsdag 4. februar kl. 13.00 - 15.00
Disse spiller live: Johndoe, The Fjords, TBA

Fredag 5. februar kl. 13.00 - 15.00
Disse spiller live: DAGNY, Arif & Unge Ferrari
+ låtpanel med Ken Wasenius Nilsen & TBA

Lørdag 6. februar kl. 14.00 - 16.00 (!)
Disse spiller live: Sandvika All Stars (ARY + Carl Louis + Coucheron), NOHR, Virkelig.

Gratis inngang!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.