Trondheim Calling | De første konferansepostene til Trondheim Calling…

De første konferansepostene til Trondheim Calling 2022 er klare!

3.-5. februar samles vi endelig på Trondheim Calling igjen. De første konferansepostene setter blant annet vår tillit til statistikk under lupen, vi skal snakke om hva som kjennetegner skeiv kultur og live-coach Kristian Koch kommer for å lære oss om hvordan vi blir bedre livemusikere.

Delegatpass og hotellpakker i salg NÅ

De første konferansepostene setter blant annet vår tillit til statistikk under lupen, vi skal snakke om hva som kjennetegner skeiv kultur og live-coach Kristian Koch kommer for å lære oss om hvordan vi blir bedre livemusikere.

Du kan nå sikre deg Early Bird Delegatpass til kun 1390,- (+avg)!
Delegatpasset gir deg:

  • Eksklusiv tilgang til konferansen torsdag til lørdag
  • Tilgang til konserter torsdag til lørdag
  • Prioritert inngang på spillesteder
  • Møteplasser for musikkbransjen
  • Tilgang til delegatdatabasen
  • Rimelige hotellpakker på Clarion Hotel Trondheim
  • Refusjonsgaranti ved avlysning pga Covid 19

Konferansen har 18 års aldersgrense. Gyldig ID må kunne fremvises ved bytte av billett til armbånd.

Du kan nå sikre deg delegatpass til Trondheim Calling 2022, til rimeligste pris!

  • Early Bird Delegatpass kun 1390,- (+avg)
  • Delegatpass Student kun 1190,- (+avg)
  • Hotellpakker fra kun 2960,-

De 5 første postene er klare

Å være utøvende musiker eller artist handler ikke kun om det musikalske, det handler også om å kunne møte publikum og formidle det man holder på med på scenen over scenekanten. En god musiker evner å gjøre begge deler. Til Trondheim Calling kommer coach og foredragsholder Kristian Koch. Han har utviklet COS metoden spesifikt for musikere, metoden bygger på teori og praktisk erfaring fra musikk- og skuespillerverden og hjelper musikere med å skape en enda bedre opplevelse for sitt publikum.

I denne sesjonen vil Koch gå gjennom de viktigste faktorene som gjør at du som musiker får mest mulig ut av din liveopptreden. Før han inviterer et band opp på scenen som case og viser i praksis hvordan han hjelper musikere med å bli enda bedre live.

Foredraget holdes av Kristian Koch, eier i Presentation Skills

Chris Walla er en av Indierockens definerende låtskriverne og musikerne. Først som låtskriver, gitarist og produsent for Death Cab for Cutie, senere som produsent for en rekke suksesser.

Med en lang rekke erfaringer samlet opp over en lang karriere, og som en nykommer i det norske musikklivet har vi mange spørsmål til han. Om hans tilnærming til låtskriving, produksjon eller karriere.

På Trondheim Calling 2022 møter vi Chris Walla, i samtale med indie-entusiast og programleder i NRK P13, Jørgen Hegstad.

Hva kjennetegner skeiv kultur? Er det greit at streite låner elementer og queerer seg til? Begrepet “skeiv” kan brukes i beskrivelse av kunst og kultur, men det er også en identitet, og en likestillingskamp. Hvordan forenes kamp og fest gjennom kulturen?

I det skeive magasinet Blikk skriver DJ Deadswan: “Skeiv musikk trenger seg inn i øret ditt og griper sjelen. Akkurat din sjel. Du henter ut det du trenger, og noen ganger ender låtene opp som homopopaganda. Musikk til kamp, sex, kjærlighet og trøst.”

I anledning Skeivt kulturår inviterer Balansekunst og Trondheim Calling skeive artister til å snakke om skeiv musikk, historie, påvirkning og aktivisme.

Medvirkende:
Emily-Madelen Harbakk, produsent, låtskriver og artist, Gucci Caliente
Frida Marida, dragartist og scenekunstner
Ferdinand, artist, låtskriver og danser
Selena Sefany, kommunikasjon- og arrangementsrådgiver, Balansekunst

Moderator:
Reidar Engesbak, journalist og nettredaktør, Blikk

FONO presenterer:

STATISTIKK OG SANNHET

Vi har vokst opp med at statistikk er fakta i Norge har vi stor statistikk-respekt. Men med Tidal-saken, bruken av Clickfarms og manipulasjon av strømmetall og følgere kan vi ikke lenger være så sikre. Er vi nå i en situasjon med ikke bare fake news men også fake fakta? Hvem har ansvar for tapte millionbeløp baserte upålitelige tall?

Er sosiale media og strømmeplattformer for lette å jukse med? Eller handler det om at vi ikke har nok kunnskap om statistikk dens styrker og svakheter?

I dette panelet møter du både faglige perspektiver og folk som har praktisk erfaring med statistikkbruk.

Medvirkende:
Markus Tobiassen – Journalist i VG
Pernille D. Holden, daglig leder, Longyear United
Anja Nylund Hagen – Kulturrådets analyseavdeling

Moderator:
Kristian Kallevik, FONO

Balansekunst presenterer:

HERSKETEKNIKKER - SE DEM OG MOTSTÅ DEM!

En nedlatende tone, innspill som blir oversett, en vits som ikke er så morsom - det kan være vanskelig å få taket på hva det er som skjer og hvorfor man plutselig føler seg liten og forbigått. I workshop om hersketeknikker trener vi på å identifisere ulike typer hersketeknikker og vi diskuterer hvordan vi kan stå imot dem.

Vi gjennomgår de fem hersketeknikker slik de ble definert av Berit Ås, og vi legger til noen nyere tilskudd. 

Makt og privilegier kan muliggjøre og forsterke hersketeknikker. Vi vil derfor snakke om ujevne maktforhold, både i samfunnet og på arbeidsplassen. Vi inkluderer også diskusjonsoppgaver som gir rom for refleksjoner og ulike perspektiver.

Foredraget holdes av Victoria Øverby Steinland, prosjektleder i Balansekunst

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.