Trondheim Calling | Delegatvorspiel

Delegatvorspiel

I overgangen fra konferanse til konserter bys det på masse delegatvorspiel, her er en komplett oversikt.

Phonofile vorspiel på Bar Moskus

Torsdag 2.2 - 17:00 Moskus 

Vi serverer sodd direkte fra Inderøy Slakteri og byr på en god bayer til maten!

Kom innom Moskus kl. 17.00 - 18.30 og for et godt grunnlag og en rolig start før du hiver deg ut i Trondheimsnatta!

Møteplass for konsertarrangører

Torsdag 2.2 - 18:00 Festivalbaren 

Norske Konsertarrangører tar turen til Trondheim Calling og lager møteplass for sine medlemmer og samarbeidspartnere som er tilstede i Trondheim denne helgen!

Det blir en uformell samling med god musikk på anlegget, digg mat, sosialisering og nettverksbygging – før kvelden fortsetter ut i de lune timer med et fantastisk live-program. 

Møteplassen finner sted torsdag 2. februar kl. 18.00-19.00 i Festivalbaren på Olavshallen

Polar Artist & Riot Factory Office Party

Fredag 3.2 - 17:00 Fjordgata 1 

At Friday during Trondheim Calling we'll open up the doors to our offices. We’d love to invite you to come hang out with us, have a few beers with us, listen to great music with us. This Friday we’ll open our office doors, switch from Excel sheets to setlists, from coffee mugs to little brown bottles and from dim office lighting to stage lights.

There’ll be mini concerts from Elsa & EmilieHilma NikolaisenPanda Panda and Woodland.

Polar Artist is one of Norway’s leading booking agencies. With 5 employees they produce around 500 shows a year. The agencies’ bands and artists have won 7 Norwegian Grammy’s, been most played on national radio, and made sure the men and women at the tourvan rental companies still have their jobs. 

Riot Factory is probably the most handsome indie label in Scandinavia. We work with bands that make magic. Music that rebels against indifference. In our 6 years we’ve done around 150 releases by more than 25 bands, mostly on vinyl. We’ve seen our artists travel the world and make lasting impressions. 

When: Friday 3rd February 5PM

Where: Fjordgata 1 1st floor, Same entrance as 4Sound

Konferanseavslutning på E.C Dahls Ølsenter

Lørdag 4.2 - 15:30 E. C. Dahls Ølsenter 

Vi runder av 3 dagers med heftig konferanseprogram med sosial samling på nye E.C Dahls Ølsenter lørdag ettermiddag, hvor det blir ølsmaking, rustikk gryte, omvisning og Beer Pong-turnering!

E.C. Dahls Bryggeri på Lademoen øst for Trondheim sentrum, har vært gjennom en gigantisk oppussing og åpnet portene i august 2016 som et ÅPENT bryggeri med tilhørende serveringssted. I landemerket kjent som det gamle Aktiebryggeriet fortsetter E.C. Dahls sin lange tradisjon med å brygge Dahls Pils, i tillegg til en rekke nye øltyper i samarbeid med Brooklyn Brewery.

 

Trondheim Concerts har de siste årene stått bak utsolgte storkonserter i byen med blant annet Bruce Springsteen, Elton John og Kent, og i løpet av 2017 skal de innvie Dahls Arena på bryggeritomta som blir en ny utendørs konsertarena med kapasitet på 18.000 personer. 

Busstransport fra Clarion Hotel & Congress og E.C Dahls Ølsenter fra kl. 15.00, med retur til hotellet fra kl. 17.45.

NB! begrenset antall plasser, først til mølla!

Feminalen Vorspiel og Q&A med Samsaya!

Lørdag 4.2 - 18:00 Festivalbaren 

Vi har fått med oss den kulaste dama i Trondheim denne helga, nemlig Samsaya. Ho driv sitt eige plateselskap i tillegg til å vere ein rå artist, og har nettopp turnert USA med Lily Allen. No er ho i byen for å spele på Trondheim Calling og for å prate om livet, døden og musikken med oss.

Vi fyller glaset til dei første som kjem og highfiver med resten!

Feminalen er ein årlig festival med fokus på kvinner i musikkbransjen. Bak Feminalen står ein gjeng damer som syns kultur er best når alle får plass.

Intervju av: Martha Våge (Feminalen)

Steinkjerfestivalen inviterer til vorspiel

Lørdag 4.2 - 18:00 HYSJ! #1 

Vi inviterer alle som har lyst til å komme på vorspiel på lørdag 4. februar kl. 18. Vi vil fortelle litt om oss selv, og tar også med oss være gode partnere MUBA og GOBI som kan fortelle hva de driver med. Vi serverer drikke og enkel mat.

Steinkjerfestivalen har gjennom 11 år etablert seg som en av de mest markante festivalene i Trøndelag. Gjennom disse 11 årene har tilnærmet samtlige norske artister gjestet festivalen, samt internasjonale stjerner som Deep Purple, Status Quo, Alice Cooper, Roger Hodgson, Motorhead, Timbuktu, med flere.

Festivalen har alltid hatt et stort fokus på å være en trønderske festival, og har også som målsetning at ca 50% av artistene skal ha en regional tilknytning. I et perspektiv av at vi i løpet av 2018 er 1 fylke, ønsker vi å vise oss frem til flere. Det er sikkert mange som ennå ikke kjenner oss godt nok.

Vi inviterer alle som har lyst til å komme på vorspiel på lørdag 4. februar kl. 18. Vi vil fortelle litt om oss selv, og tar også med oss være gode partnere MUBA og GOBI som kan fortelle hva de driver med. Vi serverer drikke og enkel mat.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.