Trondheim Calling | Delegatvorspiel på Trondheim Calling

Delegatvorspiel på Trondheim Calling

Foto: Torleif Kvinnesland

Hver dag, etter konferanseprogrammet er over, og før konsertene starter, inviterer bransjeaktører til vorspiel. Se fullstending oversikt her.

TORSDAG 1. FEB

Foto: Christina Undrum Andersen

Phonofile + The Orchard vorspiel på Bar Moskus

Torsdag 1. feb kl. 16:30 // Moskus 

Vi serverer sodd direkte fra Inderøy Slakteri og byr på en god bayer til maten!

Kom innom Moskus kl 16.30-18.00 og for et godt grunnlag og en rolig start før du hiver deg ut i Trondheimsnatta!

Stokkøya Festival Vorspiel

Torsdag 1. feb kl. 17:00 // Festivalbaren

Nystartede Stokkøya Festival inviterer til vors med servering av blåskjell og øl fra Stokkøy Bryggeri! 

Stokkøya er en øy i Åfjord Kommune 12 mil nordvest fra Trondheim med 300 innbyggere og broforbindelse til fastlandet. Kjent for sin 400 meter lange sandstrand og Stokkøya Sjøsenter og Strandbaren som med spennende arkitektur og vakker og dramatisk natur har blitt et populært sted å besøke.

Helgen 29-30. juni 2018 arrangeres Stokkøya Festival for første gang. Festivalen vil by på artister fra hele Norden og en helg hvor utendørs aktiviteter, matopplevelser, trivsel og hvilepuls står på menyen.  

FREDAG 2. FEB

HEIM Festival inviterer til vorspiel på Moskus!

Fredag 2. feb kl. 16:30 // Moskus

Siste helgen i juli skal den første utgaven av HEIM Festival finne sted i Hasselvika, en rask tur med hurtigbåten fra Trondheim. Under Trondheim Calling inviterer vi til å starte fredagskvelden sammen med oss på Moskus fra kl 16.30.

Vi tar med oss den svært lovende duoen Daiisy som spiller en liten konsert, i tillegg er det store sjanser for en aldri så liten overraskelse eller to. Det blir også mulighet til å få et lite innblikk i hva festivalen har å tilby utover det musikalske. Bli med da vel!

Norske Konsertarrangører (NKA) og Byscenen inviterer til møteplass og vorspiel!

Fredag 2. feb kl. 18:30 // Boxer (v/ Byscenen/Amlas)

I tradisjonen tro inviterer NKA medlemmer, venner og samarbeidspartnere til møteplass og uformelt vorspiel på Trondheim Calling. Denne gangen gjør vi dette i samarbeid med Byscenen, som også er en av scenene under festivalen. Det blir masse bra folk, topp stemning, enkel matservering og hyggelige priser i baren. 

For de som er nysgjerrige på Byscenen blir det også guidet omvisning av teknisk sjef Thomas Denstad og daglig leder Ulrich Bang Sørensen – og for de som vil teste konkurransegenet blir det shuffleboard-turnering i kjelleren. 

Vel møtt!

Music Norway : Share a story, a friend and a drink!

Fredag 2. feb kl. 18:00 // Festivalbaren

Join in to kick off the festival night and catch up with new and old friends at Trondheim Calling.

Music Norway would like to invite all delegates to an informal meet up in the delegates bar, with good vibes, fine people and beer – all for free. See you there.

LØRDAG 3. FEB

TICKETMASTER, POLAR ARTIST, OG ASTRUM INVITERER TIL:

Konferanseavslutning på Astrum

Lørdag 3. feb kl. 15:00 // Astrum, Skybaren på Clarion Hotel Brattøra

Vi runder av 3 dagers heftig konferanseprogram med enda en tur i toppetasjen samme med Polar Artist, Ticketmaster og Astrum som vil være i besittelse av drikke, ekstrem trivsel og flere overraskelser.

Polar Artist er et av landets ledende bookingbyrå, som med sine 5 ansatte produserer rundt 500 konserter i året. Selskapets artister har de siste årene hentet hjem 7 Spellemannpriser, vært blant de mest spilte på norsk radio, og slitt ut flerfoldige bildekk på tur.

Med over 5 millioner billetter fordelt på over 1000 arrangementer er Ticketmaster Norges ledende markedsplass for arrangementer innen sport, kultur, musikk og festivaler. Når du kjøper en billett på Ticketmaster.no kan du alltid stole på at den er ekte og at du får den beste tilgjengelige plassen som er ledig på dette tidspunktet.

Bing-oh!

Lørdag 3. feb kl. 17:00 // Festivalbaren

AKKS Trondheim inviterer til bingo i festivalbaren under Trondheim Calling.

Kom og varm opp til kveldens konserter med oss. Vi lover god stemning og kule premier!

20 kr per bingobrett (cash eller kort)

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.