Trondheim Calling | Før og etter konsertene

Før og etter konsertene

Under Trondheim Calling kan du få med deg mye moro, både før og etter konsertene!

Seksuell (Oslo)
Seksuell er ikke en spesielt god ide, men det er en fryktelig morsom ide. Klubben startet opp som et månedlig konsept i bakgården på Fisk & Vilt – men ryktet om kaoskveldene spredte seg kjapt, og plutselig var Seksuell å finne fast på Blå i Oslo, og på et utall festivaler landet rundt.

Som et herpesutslett på Oslos ellers kredible musikkscene er stikkordene for en Seksuell-kveld: sjokkerende kommers pop, cheesy hiphop og R'n'B, en syk mengde cava og Norges mest pålitelige fylleangstgaranti. De som husker avslutningen på lørdagen under Trondheim Calling i fjor kan skrive under på dette. Nå kommer Seksuell tilbake for å ødelegge nok en ellers trivelig festivalnatt.

Get Dancy (Oslo)
Get Dancy!s klingende slagord har alltid vært «dans på deg brokk til indierock!» og selv om det kanskje ikke finnes empirisk dekning for at noe sånt har skjedd, har disse lørdagene ført til minst en brukket ankel, en senebetennelse og utallige fysiske overanstrengelser på grunn av uhemmet og euforisk dansing.

Vi kan ikke bare melde om negative og utmattende konsekvenser av Dancy-deltagelse, disse kveldene har også ført til en mengde highfives, kreative glowstick kreasjoner, nye vennskap og minst ett giftemål (inkludert baby). Du ønskes derfor velkommen uansett om du bare vil ha en fest, håper på å møte din neste store kjærlighet, vil sjekke ut ny (og gammel) fet musikk, ha en nattlig treningsøkt eller bare har lyst til å henge med oss.

DJ Børek presenterer The Message (Trondheim)
DJ Børek, rapper og beat-maker fra G.O.D.S. og en bauta i Trøndersk hiphop-kultur, tar med seg Trondeims nr 1 hiphop-klubbkonsept og setter opp camp under Trondheim Calling. Erik Bruset, som til daglig heter, har drevet The Message i lokalene til Brukbar/Blæst i en årrekke, men er nå klar for å innta nye lokaler for en eksklusiv aften for danseglade og musikkelskere som setter pris på ekte hiphop.

Radio Tidsmaskinen (Trondheim)
Radio Tidsmaskinen følger med under hele Trondheim Calling. Fredag og lørdag lager de live frokost-podcast på Clarion Hotel & Congress. På fredag blir det Radio Tidsmaskinen Live: Q&A med Silje Halstensen (Bendik) på Dokkhuset, og mellom konsertene reiser de i tid og rom langs den legendariske «pønkeruta» fra Trondheim til Europa et sted. På lørdag blir det Radio Tidsmaskinen Live: Q&A med Øyvind Holm (Sugarfoot) på Dokkhuset, og mellom konsertene peker de tidsmaskinen mot San Fransisco og ca. 1967. Med noen storbystopp på 90-, 80-, og 70-tallet på veien.

Trondheim Elektroverksted (Trondheim)
I sitt bidrag til årets Trondheim Calling har Trondheim Elektroverksted løftet blikket til andre byer og invitert aktører fra to florerende miljøer i hhv Oslo og Bergen. Miljøer som jobber opp mot å forene klubbkultur, DJing, musikkproduksjon og kunst til noe som er større enn summen av sine deler. TEV vil gjennomføre Q&A-runder med både KOSO og Admir Korjenic for å la dem fortelle litt om sine kreative aktiviteter - og selvfølgelig avslutte kveldene med dundrende fest og medrivende klubbsett. På fredag presenterer TEV: KOSO Klubb på Brukbar/Blæst, og på lørdag presenterer TEV: Admir Kenan og TEV DJ's.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.