Trondheim Calling | Første konferanseslipp og delegatpass i salg!

Første konferanseslipp og delegatpass i salg!

Trondheim Calling arrangeres for 9. gang 31. januar - 2. februar 2019, og vi har nå de første 9 konferansepostene klare! Første konferanseslipp er bredt og byr på faglig påfyll innen mange felt. Viktige tema skal opp i søkelyset, tall skal synliggjøres og brytes ned, og vi skal gå i dybden for å øke kompetansen.

Nå kan du sikre deg Early Bird Delegatpass til kun 990,- og delegatpass + overnatting fra 2410,-!

Slik blir Trondheim Calling 2019

Trondheim Calling tok i fjor farvel med Solsiden og flyttet hele festivalen inn i Trondheim sentrum. Festivalen fortsetter i sentrum og takket være flere nye sceneetableringer blir festivalopplevelsen mer kompakt i 2019. Alle 12 scener blir å finne innenfor en radius på 1 KM i sentrum i spennet mellom Olavshallen og Byscenen. Nye offisielle scener blir Lokal Bar, Lokal Klubb, Crispin Glover Records Shop og TYVEN. I tillegg til Olavshallen Lille Sal, Fru Lundgreen, Moskus, Good Omens, Vår Frue Kirke, Byscenen, Byscenen Anneks og Alma´s.

Alle 3 kvelder blir det festival warm-up både for publikum og bransjedelegater med ulike pop up vorspiel i senterdelen av Olavskvartalet før konsertene braker løs!

Konferansedelen for bransjen og artister fortsetter som før på Clarion Congress og Rockheim. 

«Dette er første gang siden 2013 at vi som festival ikke trenger å bygge ekstra scener på restaurantgulv eller i kunstgalleri for å plass til alle 100 konsertene i festivalprogrammet. At det åpnes flere nye utesteder i år som skal satse stort på musikk i sentrum er en veldig positiv utvikling for Trondheim som musikkby.»
Thomas Ryjord, festivalsjef

Early Bird Delegatpass i salg NÅ!

Det er bare med delegatpass du får tilgang til konferansen i tillegg til konsertene. Konferansen begynner torsdag formiddag og foregår på Rockheim og Clarion Congress på Brattøra. 

Vi har nå lagt ut Early Bird Delegatpass og hotellpakker til salgs!

Frem til 1. november får du delegatpasset til KUN 990,- og hotellrom + delegatpass fra KUN 2410,-

NB! Pris på både delegatpass og hotellpakker øker 1. november, kjøp nå for å få best pris.

Konferanseposter:

Status Klubbarrangøren 2019

Presenteres i samarbeid med Norske Konsertarrangører

Ta Trondheim som eksempel: I 2016 mistet vi to av de viktigste konsertscenene i byen, i løpet av høsten 2018 ser vi at det åpner nye scener og at konsertfrekvensen er på vei opp igjen. Har det vært like mye turbulens i arrangør-Norge ellers, eller er Trondheim et særtilfelle? 

Dette panelet skal vi prøve å finne ut hva status for helårsarrangørene i 2019 over hele landet er. Hvilke felles trender og utfordringer kan vi se?

Panelet består av: Frank Nes (Bergen Live), Synnøve N. Sandnes (Terminalen), Andrew Anfinnsen (Lokal Bar), Isak Harbitz (Bastard, KAOS), Mariann Bjørnelv (Folken)

Moderator: Jonas Skybakmoen

Hva gjør jeg hvis jeg opplever seksuell trakassering?

Presenteres i samarbeid med Norske Konsertarrangører

Hva kan og bør du som arbeids- og oppdragsgiver gjøre for å forhindre seksuell trakassering på arbeidsplassen? Hans Marius Graasvold fra Advokatene Graasvold & Stenvaag gir deg høstens viktigste verktøy i en innføring om rutiner, juss og håndtering av varsler.

Safer spaces at festivals (ENG

Association of Indepentendt Festivals (AIF) er en organisasjon som jobber med og for europeiske festivaler. Dette for å skape et felles talefør og møteplass for festivalene, samtidig som det skal jobbe for å videreutvikle live- og festivalbransjen. Blant AIFs mange prosjekter finner en prosjektet ”Safer Spaces at Festivals”. Dette prosjektet danner et grunnlag og en ramme for hvordan en best mulig kan sikre festivaler for seksuell trakassering, vold og skape en festivalopplevelse som føles trygg og kan nytes av alle.

I dette foredrag vil Paul fortelle om dette prosjektet og hvordan de har angrepet dette problemet.

Hjelp, jeg er artist!

Presenteres i samarbeid med GramArt

Det er mye å sette seg inn i for dagens artister. Det er mange avgjørelser som må tas, og ikke minst er det mange samarbeid som må settes i gang.

I dette på panelet skal artisten JON OLAV prøve å nøste opp i «do’s & dont’s» for dagens aspirerende artister. Til dette får han hjelp av et godt og representativt utvalg fra artistapparatet, som består av: Lasse Kinden Endresen (Act), Karen Norbakk (Mandelbaum) og Thomas Litangen (Pott og Panne)

Min karriere i tall

Presenteres i samarbeid med GramArt

Det kan være vanskelig å drive egen artistkarriere, spesielt den økonomiske delen er en utfordring for mange. Hvilke utgifter må man regne med? Hvilke utforutsette utgifter kan man støte på? Hva er det verdt å bruke penger på, og hva kan man vente med? 

I dette foredraget skal Silje Halstensen, også kjent som Bendik, gi oss et innblikk i hennes artistøkonomi. Silje har drevet egen artistkarriere i flere år, og skal nå dele av sine erfaringer.

Musikkjuss 101: Artistrettigheter og avtaler

Presenteres i samarbeid med GramArt

Hva trenger du egentlig å vite, du som enten selv er artist eller som skal representere artister?

Det går ofte fort når det tar av i musikkbransjen. Forhåndskunnskap om bransjens utvikling, hva som er «vanlig» og hva du bør gjøre for å sikre dine rettigheter er derfor nødvendig. Har du det, vil du være i bedre posisjon til å kunne oppnå gode avtaler. Dette er viktig både for artister og deres medspillere.

Hva innebærer egentlig alle de avtalene du har fått på bordet? Er vilkårene i forslagene du har mottatt rimelige? Er det nå på tide å innhente profesjonell hjelp i forhandlingene, eller er klarer du dette selv? Seminarholder skal gjøre det han kan for å sette deg bedre i stand til å besvare disse spørsmålene.

Annonsering på Facebook og Instagram: For viderekommende

Annonsering på Facebook og Instagram behøver verken være dyrt eller krevende, men vet du om alle mulighetene du har? Elisabeth er fagansvarlig for sosiale medier i Oculos AS og gir dere sine aller beste tips for å ta nettopp din annonsering et steg videre. Måling, testing og optimalisering er noen av de viktigste verktøyene og Elisabeth viser deg hvordan. 

Dette foredraget passer for deg som er godt i gang men trenger litt tips og triks for veien videre. 

Kulturrådet 101

Presenteres i samarbeid med Kulturrådet

Kulturrådet forvalter de fleste viktige tilskuddsordningene for deg som driver med musikk, enten du formidler musikken, skriver den eller fremfører den. Saksbehandlere fra Kulturrådet tar turen til Trondheim Calling for å gi deg en innføring i de viktigste ordningene innenfor musikk; fra kreativ næring til turnéstøtte.

Speedmeeting: Kulturrådet

Presenteres i samarbeid med Kulturrådet

Kulturrådet er på Trondheim Calling med flere saksbehandlere. Dette er din mulighet til å få stalltios fra de som behandler søknader. Ta med deg et prosjekt og få veiledning om søknaden din, finn ut hvilke ordninger som er mest relevante for deg eller hva som kan være grunnen til at ditt prosjekt ikke fikk støtte sist gang.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.