Trondheim Calling | Fagdag og møteplass for studentarrangører

Fagdag og møteplass for studentarrangører

Studentersamfundet Foto: foto.samfundet.no

Under Trondheim Calling 2018 vil deler av konsertprogrammet for første gang finne sted på Studentersamfundet i Trondhjem. I den forbindelse setter opp en egen fagdag og møteplass for studentarrangørene under Trondheim Calling.

Deltagelse på fagdagen krever delegatpass på Trondheim Calling. Delegatpasset gir adgang til hele konferanse-programmet og alle 115 konsertene på 15 ulike scener. Passet gir også prioritert adgang ved kø.

Program for fagdagen finner du her.

Vi tilbyr alle studentarrangører rabatterte priser på delegatpass og hotellrom på konferansehotellet Clarion Congress hvor alle delegater og artister bor.

I tillegg tilbyr Norske Konsertarrangører og det regionale kompetansesentret i din region (Tempo, Brak, Sørf, MØST, STAR, ØKS og KOFOR) reisestøtte. Reisestøtten er på opptil 1000 kr pr pers, avhenging av totalt antall påmeldte og om du er NKA-medlem.  

NB! Begrenset antall plasser og hotellrom ledig!

Ta kontakt med are@tmpo.no om du har spørsmål.

Program

11:30   
Registrering og kaffe

12:00    
Presentasjoner av alle studentarrangørene                     
Alle studentarrangører som deltar på fagdagen oppfordres til å forberede en to-minutters presentasjon av sin egen drift, utvikling, utfordringer og historikk.

12:20    
Casestudie – Samfundet                   
Studentersamfundet i Trondhjem er blant de eldste og mest etablerte studenterstedene i landet.

13:00    
Markedsføring og Booking // Parallelle kurs

Markedsføring for studentarrangører med Lars Tefre Baade 
Kurset tar for seg tradisjonell markedsføring for arrangører, men er i tillegg spisset for studentmålgruppen.

Booking for studentarrangører med Lasse Kinden Endressen 
Kurset tar for seg booking og konsertøkonomi og er spisset inn mot økonomisk risikovurdering.

14:00    
Lunsj

14:45    
Panel: Virkemiddelapparatet i samtale med studentarrangørene                   
Representanter fra virkemiddelapparatet og studentarrangører settes sammen for å diskutere hvordan de best kan jobbe sammen for å løse noen av utfordringene som skiller studentarrangører fra resten av arrangørnorge.

15:30    
Speedmeetings med bransjeaktører og virkemiddelapparat                   
Ulike aktører fra konsertbransjen og virkemiddelapparatet sitter tilgjengelig for en uformell, rask prat.

17:00    
Omvisning på Samfundet

18:00    
Vorspiel

Kursholdere / veiledere

Lasse Kinden Endressen

Lasse Kinden Endresen er booking agent i ACT Entertainment hvor han jobber med artister som Kakkmaddafakka, Kjartan Lauritzen, No. 4 og Hjerteslag m.fl. Han har bodd i Bergen i syv år, før han flyttet til Oslo hvor han nå bor og arbeider.

Lars Tefre Baade 

Lars Tefre Baade er eier og kommunikasjonsrådgiver i The Oslo Way. Han har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Kulturmeglerne, og som markedsansvarlig på Rockefeller/ John DEE/ Sentrum Scene. Jobber nå med kunder som blant annet Live Nation, Piknik i Parken og Tons of Rock. The Oslo Way beskriver seg som kommersielt tenkende hoder i idealistiske kropper, som forteller historier som huskes og deles med andre. Popkulturelle junkies på stadig jakt etter den beste måten å forvalte og posisjonere sine kunder. 

Rannveig Falkenberg-Arell

Rannveig Falkenberg-Arell jobber ved Parkteatret i Oslo, hvor hun har ansvar for pressearbeid og sosiale medier og booker konsertserien Sunday Digestive. Hun har bakgrunn som journalist, og har blant annet levert musikk- og TV-stoff til redaksjoner som Lydverket (P3), Dagbladet og Dagsavisen. Rannveig studerte film- og medievitenskap ved NTNU, og var aktiv i Studentradion (Radio Revolt) fra 2003 til 2006.

Ole-Morten Algerøy

Ole-Morten Agerøy jobber ved konsertarrangører Bergen Live med produksjon, administrasjon og markedsføring. Bergen Live arrangerer omlag 100 konsert årlig med et spenn i publikumskapasitet fra 200 til 23 000. Bergen Live står også bak festivalen Bergenfest som arrangeres på Bergenhus Festning. 

De regionale kompetansesentrene for musikk

De regionale kompetansesentrene for musikk er kanskje bedre kjent som Brak, MØST, ØKS, STAR, SØRF, KOFOR og Tempo. De jobber for å heve den faglige kompetansen til musikkaktører i sin respektive region. Dette enten ved kursing, workshops, veiledning og andre prosjekter.

På fagdagen er disse representert ved representanter fra Brak og MØST.

Norske Konsertarrangører

Norske Konsertarrangører (NKA) er landets største interesse- og kompetanseorganisasjon for konsertarrangører og representerer en stadig økende medlemsmasse av over 300 festivaler, klubber, spillesteder, konsertforeninger, studentsamfunn og kulturhus. NKA ble etablert på Blitz i 1982. Visjonen er Gode konsertopplevelser til alle!

Musikkutstyrsordningen

Musikkutstyrsordningen (MUO) er den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr, akustikk og lokaler. MUOs formål er å sikre tilgang til gode øvingslokaler over hele landet, og gode tekniske vilkår for fremføring av rytmisk musikk. Dette skal nås gjennom om å administrere offentlige tilskudd til utstyr for spillesteder, klubber, arrangører, øvingsfellesskap, samt til utvikling, tilrettelegging og bygging av øvings- og fremføringslokaler innenfor det rytmiske musikkfeltet.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.