Trondheim Calling | Festivalmat

Festivalmat

Foto: Ane Aspén

Man kan fort bli sulten av å være på festival, heldigvis har vi alliert oss med flere spisesteder som tilbyr topp festivalmat til fine priser, helt til midnatt.

Man kan fort bli sulten av å være på festival, heldigvis har vi alliert oss med flere spisesteder som tilbyr topp festivalmat til fine priser, helt til midnatt.

Cafe Løkka

Et av Trondheims mest hyggelige utesteder med digg burgermeny, godt utvalg av drikke og hjemmelaget milkshake! Livesendinger med Christine på P3 torsdag-lørdag under festivalen. Café Løkka har kjøkkenet åpent til midnatt!

Bare Blåbær / Bær & Bar

Burgere, pizza og salater. Pizzaen bakt i steinovn anbefales! Kjøkkenet er åpent fra 11.00-22.00, pizza til midnatt.

Bar Passiar (Dokkhuset)

En allsidig meny med bl.a Fish&Chips, Baconcheeseburger og Klippfiskburger. Bar Passiar kan også by på en av byens beste røyketerasser på taket, som også fungerer selv om det er snø eller regn i lufta. Radio Tidsmaskinen er DJ i Bar Passiar mellom og etter konsertene både fredag og lørdag.

Søstrene Karlsen

Egen festivalmeny med snille priser. Festivalmenyen består av Søstrenes indiske linse-gryte, hjemmelaget hamburger av høyrygg okse, Thai Kyllingsuppe, hjemmelaget Kikertburger, håndholdt sandwich eller dagens lunsj. Kjøkkenet er åpent fra 11:00-23:00. Kan være lurt å forhåndsreservere bord for lengre middager!

Astrum Grill & Raw Bar og Skybar (Brattøra)

Spis en bedre 3-7 retter eller velg en hovedrett basert på kortreiste råvarer med utsikt over hele festivalområdet og Trondheimsfjorden. Åpent fra kl 18:00.

Bordbestilling:
Mob: +47 739 25 554
Mail: astrum.cl.trondheim@choice.no

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.