Trondheim Calling | Forhåndsbook møter med NKA og MUO

Forhåndsbook møter med NKA og MUO

Norske Konsertarrangører og Musikkutstyrsordningen har satelittkontor på Trondheim Calling fredag 2. februar. Her kan du forhåndsbooke møter med de.

Foto: Jõrund Fõreland Pedersen

NKA satelittkontor

I forbindelse med Trondheim Calling flytter vi kontoret til Trondheim der vi er tilgjengelige for medlemmer og bransje som ønsker å slå av en prat, ønsker råd, veiledning eller noen til å se på kontrakten din.

Norske Konsertarrangører (NKA) er landets største interesse- og kompetanseorganisasjon for konsertarrangører og representerer over 300 medlemmer. 

Gode konsertopplevelser trenger gode arrangører og NKA arbeider hver dag for å gi norske konsertarrangører et tilbud som gjør dem i stand til å utvikle seg og være dyktige arrangører over tid. Vi legger til rette for kompetansedeling og nettverksbygging, og for å skape arenaer der arrangører kan møtes for å lære av hverandre. 

Forhåndsbook møte med ønsket rådgiver her.

Musikkutstyrsordningen Satellittkontor på Trondheim Calling

Fredag 2. februar flytter vi Musikkutstyrsordningens kontor til Trondheim Calling. Spiller dere i band og trenger øvingsutstyr? Har dere et øvingsrom som trenger utbedring? 

Trengs det øvingsrom der du bor?  Driver du en scene som trenger lyd- eller lysutstyr? 

Vil du starte opp en scene, bygge et øvingsanlegg, sette i gang et prosjekt eller gjøre en teknisk eller akustisk oppgradering? 

Lurer du på veien videre og hvilke muligheter som finnes for å få hjelp, råd og tilskudd? Kom innom satellittkontoret vårt på Trondheim Calling, ta en prat og få svar på alt du lurer på!

Forhåndsbook møte med ønsket rådgiver her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.