Forhåndsbook møter med NKA og MUO

Norske Konsertarrangører og Musikkutstyrsordningen har satelittkontor på Trondheim Calling fredag 2. februar. Her kan du forhåndsbooke møter med de.

Foto: Jõrund Fõreland Pedersen

NKA satelittkontor

I forbindelse med Trondheim Calling flytter vi kontoret til Trondheim der vi er tilgjengelige for medlemmer og bransje som ønsker å slå av en prat, ønsker råd, veiledning eller noen til å se på kontrakten din.

Norske Konsertarrangører (NKA) er landets største interesse- og kompetanseorganisasjon for konsertarrangører og representerer over 300 medlemmer. 

Gode konsertopplevelser trenger gode arrangører og NKA arbeider hver dag for å gi norske konsertarrangører et tilbud som gjør dem i stand til å utvikle seg og være dyktige arrangører over tid. Vi legger til rette for kompetansedeling og nettverksbygging, og for å skape arenaer der arrangører kan møtes for å lære av hverandre. 

Forhåndsbook møte med ønsket rådgiver her.

Musikkutstyrsordningen Satellittkontor på Trondheim Calling

Fredag 2. februar flytter vi Musikkutstyrsordningens kontor til Trondheim Calling. Spiller dere i band og trenger øvingsutstyr? Har dere et øvingsrom som trenger utbedring? 

Trengs det øvingsrom der du bor?  Driver du en scene som trenger lyd- eller lysutstyr? 

Vil du starte opp en scene, bygge et øvingsanlegg, sette i gang et prosjekt eller gjøre en teknisk eller akustisk oppgradering? 

Lurer du på veien videre og hvilke muligheter som finnes for å få hjelp, råd og tilskudd? Kom innom satellittkontoret vårt på Trondheim Calling, ta en prat og få svar på alt du lurer på!

Forhåndsbook møte med ønsket rådgiver her.