Trondheim Calling | Fra Lokal aktivitet til internasjonal suksess

Fra Lokal aktivitet til internasjonal suksess

Sør-og Nord-Trøndelag fylkeskommune, VRI Trøndelag og Trondheim kommune inviterer til fagseminar om lønnsomhet i de kreative næringene i Trøndelag på Dokkhuset i tilknytning Trondheim Calling.

Sør-og Nord-Trøndelag fylkeskommune, VRI Trøndelag og Trondheim kommune inviterer til fagseminar om lønnsomhet i de kreative næringene i Trøndelag på Dokkhuset i tilknytning Trondheim Calling. Seminaret er gratis for de med delegatpass, arrangørene dekker delegatpass for de som ikke har det fra før.

Interessert i eller en del av de kreative næringene i Trøndelag?

Utgangspunktet for seminaret er ny kunnskap om de kreative næringene i Trøndelag, bl.a. gjennom rapporten «Easier Said Than Done» av Østlandsforskning. Hvordan kan vi med utgangspunkt i ny kunnskap jobbe ennå bedre for økt lønnsomhet i disse næringene i Trøndelag? Seminaret retter seg mot bransjen, kunnskapsmiljøene og offentlige myndigheter/virkemiddelapparat.

Seminaret er gratis for de med delegatpass, men krever forhåndspåmelding. Arrangørene dekker delegatpass for deg som ikke har det fra før, det blir satt en grense for antall deltakere på seminaret, så her gjelder det å være tidlig ute! Påmeldingsfrist er 20. januar 2015.

Påmelding: http://event.stfk.no/STFK/Web.nsf/ShowEventB2?OpenForm&ID=4EF396C8CBA43917C1257DC50047491C&S=SKJEMA&TM=ALL

Program:

Fredag 30. januar
- utfordringer og muligheter med utgangspunkti i film- og musikkbransjen

 • 13.00 - 14.00 Lunsj på Dokkhuset
 • 14.00 - 15.30 Velkommen v/Roald Lysø, VRI Trøndelag.
  Historien Trondheim Calling v/Thomas Ryjord, Polar Artist
 • 15.30 - 16.15 Easier Said than Done - kartlegging av evaluering av virkemidler for film og musikknæring i Trøndelag v/Atle Hauge Østlandsforskning og Ola Haampland, Høgskolen på Lillehammer
 • 16.15 - 16.45 Trøndersk aktør i den internasjonale låtskriverbransjen

Lørdag 31. januar
-hvordan bygge intrenasjonale nettverk og få innpass på nye marked?

 • 09.00 - 09.15 Lett frokost på Dokkhuset
 • 09.15 - 10.45 Økt verdiskaping i kreative bransjer i Trøndelag? Gruppearbeid
 • 10.45 - 11.15 Hvordan jobber Midtnorsk Filmsenter og filmbransjen med internasjonalisering? v/Solvor Amdal og Kjersti Greger Midtnorsk Filmsenter
 • 11.15 - 11.45 Hva kan Trøndelags Europakontor bidra med? v/ VIdar Segtnan Trøndelags Europakontor Oppsummering
 • 11.45 -12.00 Oppsummering

Etter en times pause lørdag, fortsetter konferanseprogrammet til Trondheim Calling på Dokkhuset med blant annet paneldebatt om Østbyen som kulturbydel og debatt i regi Feminalen.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.