Trondheim Calling | ​Gramart presenterer ny kurspakke på Trondheim…

​Gramart presenterer ny kurspakke på Trondheim Calling!

Hvordan jobber Øyafestivalen og Pstereo med nye norske band? Hvordan få musikken sin spilt på Urørt og P3? Hva bør en bra presentasjon av bandet ditt inneholde?

Artistorganisasjonen Gramart presenterer en kompakt kurspakke på 3 timer under Trondheim Calling 2015 spesielt rettet mot artister på vei opp, og deg som jobber med artister. Her skal noen av landets mest fremste musikkhoder innen radio, festival og promo gi tips og fortelle hvordan de jobber med nye norske artister.

Festivalpanel – Øyafestivalen & Pstereo
Hva ser de norske festivalene etter når de booker nye norske band og hvor leter de? I dette panelet skal vi få innsikt i hvordan to av Norges mest viktige festivaler jobber med å sette det norske programmet med særlig fokus på de nye artistene.

I panelet: Tord Krogtoft (Øyafestivalen), Kim Aasli (Pstereo)

Hvordan jobber P3 og Urørt?
NRK Urørt og P3 har igjennom en årrekke løftet frem utallige artister fra grasrota og ut over eteren. Hvordan jobber de opp mot norske artister?

Jørgen Hegstad er prosjektleder for P3 Urørt, musikkanmelder for p3.no og med i P3s musikkredaksjon. Han vil fortelle hvordan man best promoterer seg mot radio, hvordan spillelistene til P3 fungerer, og hvordan Urørtredaksjonen tenker når de velger Ukas Urørt og Urørtfinalister.

Hva er en god artistpresentasjon?
Et presseskriv er ikke bare en tekst som skal ramse opp imponerende meritter og musikalske ferdigheter, det er din mulighet til å fortelle din historie som artist.

Hva skiller et godt presseskriv fra et ræva presseskriv?

Simen Herning fra musikkselskapet ACT skal gi tips og øvelser i hvordan å skrive en god presentasjon av artister til presseskriv og sosiale medier. 

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.