Trondheim Calling | Gratis-konserter i Vår Frue Kirke lørdag 3.…

Gratis-konserter i Vår Frue Kirke lørdag 3. februar

Foto: Kristin Støylen

I samarbeid med Kirkens Bymisjon inviterer vi til gratiskonserter i Vår Frue Kirke!
Lørdag 3. februar kan du se Natalie Sandtorv, Simen Mitlid og Temporary fra kl. 17.30 – 20.00.

Gratis inngang og fri alder. Velkommen!

Temporary

Når: Lørdag 3. februar kl. 17.30
Hvor: Vår Frue Kirke

Trondheimsduoen Temporary bestående av Mikael Øgaard fra Oslo og Jonas U. Peitersen fra Hitra spiller folk-inspirert pop. Med to elektriske gitarer og stemningsfylte harmonier, skaper de to 22 åringene behagelig og stemningsfull musikk. De har siden de møttes på Trøndertun Folkehøyskole i 2014 tatt flere steg inn i den norske musikkscenen. Med blant annet utmerkelsen «Årets mest lovende artist» under UtAwards i 2016, og supportjobber for etablerte artister som Bjørn Eidsvåg og Jonas Alaska

Den selvtitulerte EP’en «Temporary», utgitt i mai 2017, ble bemerket fra flere hold og ledet til nok et løft i duoens korte historie. Med singlene «Tumbling Down» og Drag Me Out» dro duoen seg inn på NRK P1 og NRK P3’s kanaler med faste avspillinger og også anbefalinger på «Urørt» sine sider.

Med konserter på festivaler som Norwegian Wood, Molde Jazz Festival og Øyafestivalen har duoen brukt sommeren på å vokse i live-format, hvor de nå har med seg hardtslående musikere i ryggen for å skape en dynamisk konsertopplevelse med vekslinger mellom duo og band på scenen.


Simen Mitlid

Når: Lørdag 3. februar kl. 18.30
Hvor: Vår Frue Kirke

Fra Østerdalen, nærmere bestemt Os, kommer indie singer/songwriteren Simen Mitlid med sin melankolske, men catchy indiefolk. Siden EP- debuten, «While We Wait» i 2015 har Simen Mitlid jobbet med debutalbumet, produsert i samarbeid med kanadiske Tyler Johnson (Young Liars, Austin Basham).

Selv om albumet er spilt inn i diverse kriker og kroker i Østerdalen, har albumet allerede gjort det stort både internasjonalt og nasjonalt. Både som soundtrack i de triste scenene i NRK-serien Unge Lovende, men også i glade badeshorts-reklamer..

Nå er endelig det selvproduserte albumet «Everything is the Same» ute via indielabelet Koke Plate. 

Foto: Kristin Støylen

Natalie Sandtorv

Når: Lørdag 3. februar kl. 19.30
Hvor: Vår Frue Kirke

Natalie Sandtorv er vokalist og låtskriver med røtter i jazz som speiler seg i folk, blues, frijazz, og indie. Hun har gjort en sterk profil på den europeiske jazzscenen de siste årene, og i 2016 mottok hun prisen for Årets Jazztalent fra Moldejazz og Sparebank.

Komposisjonene har en sterk melodisk forankring med suggererende rytmer og groover, mens det tekstlige fokuset ligger på protest - og kjærlighet. Sandtorv selv sier at hun her sjangermessig beveger seg innenfor moderne jazz, primal blues og indie, og at musikken er inspirert og preget av musikere og prosjekter som Max Roach Freedom Suite - prosjekt, med Abby Lincoln, Alice Coltrane og John Coltrane.

Konserten hennes på Moldejazz 2017 fikk flere anmeldelser med terningkast 5, og Ja Ja Ja Music omtalte Sandtorv som et av høydepunktene under Vill Vill Vest 2017.

6. oktober slapp hun debutalbumet «Freedom Nation», som allerede har fått masse god omtale.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.