Trondheim Calling | Kapteinen, Musti og Larsiveli til TC2020

Kapteinen, Musti og Larsiveli til TC2020

3 sterke urban-navn klare for Trondheim Calling 2020!

Kapteinen

Kjell Øverland er mer eller mindre en vanlig fyr fra Stavanger – helt til han plukker opp et instrument og blir til «Kapteinen». 21-åringen lar seg inspirere av alt fra Young Thug til Michael Jackson, og han er like god i studio som på scenen. Hjemme i Rogaland vokste han opp i et hus fullt av jazz og funk, noe som har satt tydelige spor i hans egne produksjoner. 

Tidligere i år debuterte han med en låt som Spotify mente var en av sommerens mest lovende, «Mr Fantastique», som snart fikk sin fortjente plass på spillelistene til NRK P3, mP3 og P3X. Responsen har vært enorm, og det stoppet ikke der: Andresingelen «Illusjon» gikk også rett inn på lista til P3. 

Det er åpenbart mye spennende i vente fra Kapteinen. Vi ønsker ham velkommen til Trondheim Calling! 

Musti

Helt siden barndommen har Musti vært brennende opptatt av kunsten å fortelle historier. 17-åringen fra Tøyen i Oslo hadde store deler av sin oppvekst i London og skrev sine aller første tekster på engelsk. Da hun flyttet tilbake til Norge fikk hun øynene opp for den blomstrende skandinaviske scenen for urban musikk. Artister som Arif, Silvana Imam, Gilli og Imenella hadde alle økende innflytelse på den unge rapperen, og snart begynte hun selv å skrive på morsmålet.

Musti har ikke hatt noen offisiell debututgivelse enda, men jungeltelegrafen har sørget for at hun er et av Norges heteste navn om dagen. Hun har signert management- og label-avtale med NORA Collective (Arif, Unge Ferrari, m.m.) har bidratt med vers på singler til flere av deres større artister. I løpet av 2019 varmet hun opp for svenske Cherrie på hennes #RNB4U-turné, ble plukket ut til å spille på Øyafestivalen, Feminalen, Vill Vill Vest – og nå Bylarm og Trondheim Calling i 2020.

Dette her er verdt å få med seg!

Larsiveli

Larsiveli fikk sitt store gjennombrudd med singelen «Baby» som ble lagt til i A-lista til NRK P3 hvor den fikk enormt mye spilletid gjennom sommeren 2018. Den unge mannen fra Horten har gjennom en årrekke jobbet seg opp fra hjembyens undergrunn til å bli kjent som «rappernes rapper» i hovedstadens yrende urbane musikkmiljø. Larsiveli innehar ferdigheter og en «flow» som vi så vidt har sett maken til i Norge og har blitt spådd en lysende fremtid av landets musikkanmeldere.

Ep-en «Tvilling» ble gitt ut i februar 2019, tett etterfulgt av sommersingelen «Cash Kommer Inn» sammen med ZadeKing. Nå har han startet opptakten mot ny EP i 2020, og ordet på gata er at vi som elsker rap har mye og se frem til!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.