Trondheim Calling | Klubb/DJs på Trondheim Calling

Klubb/DJs på Trondheim Calling

Etter konsertene fortsetter moroa inn i natta med DJs på utvalgte steder. En perfekt avslutning på en lang konsertkveld!

Almas

DJs hver dag under Trondheim Calling. Kun adgang med billett til Trondheim Calling. 20 års aldersgrense.

Linn Thizzy

Torsdag 30.jan, 23:00-02:00

Linn Thizzy a.k.a Linn Skoie har dj`et jevnlig på steder som Mono, Tilt, The Crossroad Club, Last Train og Brygg de siste årene. De siste seks årene har hennes dagjobb bestått av å booke band til legendariske Cafe Mono (R.I.P), en jobb hun fortsetter med på Vulkan Arena og Krøsset fra 2019. Linn Thizzy liker, og spiller, alt fra deilig gammel countryfunk, til nye hippe indieband. Og slår til tider et slag for både tung blues og lystig pop. Meget sprikende, men alikevel med en rød tråd.

Indieseksuell

Fredag 31.jan, 23:00-02:00

Indieseksuell har i nesten et helt tiår satt sitt preg på klubbmiljøet her til lands, med en rekke klubbkvelder både sammen med gjester og på egen hånd. Etter flere år med Revolver-kjelleren og Internasjonalen i Oslo som base, er det for tiden Oslo Camping som er hjemmebane. De siste par årene har gjester som Hercules & Love Affair, Joe Goddard (Hot Chip), Nils Bech, Beglomeg, Truls, The Irrepressibles og Kenton Slash Demon vært innom. Til Trondheim Calling er det Indieseksuells Øyvind Rones og Paulo Velasquez som kommer, og det blir en saftig miks av alt mulig som er fint og digg. 

Miksemalin

Lørdag 1. feb, 23:00-02:00

Malin Ødegård er en nykommer på klubbscenen i Trondheim, men med sin bakgrunn som vokalist og musiker har hun allerede bygget seg opp et solid og mangfoldig musikkbibliotek. Under sitt alias Miksemalin spiller hun et heftig utvalg av groovy hip hop og RnB, sammen med gode tracks fra en bred katalog funk, disco og soul. Kanskje flyter det over i noe som får det til å rykke i dansefoten? Bare kvelden vil vise.

Bursdagsbaren (Olavshallen)

DJs fredag og lørdag under Trondheim Calling. Kun adgang med billett til Trondheim Calling. 20 års aldersgrense.

DJ Vaterland

Fredag 31.jan, 23:30-02:00

DJ Vaterland AKA DJ Rimala Of The North AKA Fritz-Ragnvald Rimala Pettersen fra bandet ATTAN spiller den råeste rock, den hardeste hardcore og den metteste metall (Crowbar anyone?). Skulle nordlyset peke i riktig retning og DJ-blodet koker kan effekten også være et par uforutsette bangers så røddige at du skulle ønske du slapp. Hail Pizza, Eat Satan!    

DJ Jonny i Dusjen

Lørdag 1.feb, 23:30-02:00

Jonny Hanger Humstad fra Riot Factory Records har stått bak mange episke øyeblikk på begge sider av dansegulvet på tidligere års festivaler og helt rett person for oppgaven å avslutte 10-års jubileumet i bursdagsbarn lørdag kveld.

Det Jonny spiller bak DJ-mixeren er som om mennesket kunne skyve Trump til sides og omfavne hverandre til lyden av ABBA beatmixet med A$AP Rocky mens Carola twerker opp mot veggen. 

TYVEN

DJs fredag og lørdag under Trondheim Calling. Gratis inngang med billett til Trondheim Calling. 20 års aldersgrense.

Lilleby Soul Safari

Fredag 31. jan, 00:00 - 02:30

Thom Broddas Lilleby Soul Safari har blitt et fast innslag på Tyven, og det med god grunn. Mannen med de dypeste platebagene i Trondheim koker alltid opp et gjennomsvett dansegulv med ekstatisk dansing. Husk gode sko!

Fatal (UY)

Lørdag 1. feb, 00:00 - 02:30

Fatal, opprinnelig fra Uruguay, nå basert i Barcelona fyller platebagen med obskur house, disco og funk fra den andre siden av ekvator og sørger for subtropisk klima på Tyven når Trondheim Calling går mot slutten.

CC 100,- (Fri inngang med TC-billett)

Lokal Bar – Scene – Klubb

DJs hver dag under Trondheim Calling. Fri inngang. 20 års aldersgrense.

DJ Peder Haugfos

Torsdag 30. jan, 23:30 - 02:00

Peder er en karismatisk type fra Drammen, kanskje best kjent som P3 / Urørt journalist og stuntreporter. Med naturlig anlagt entusiasme for ny og fengende musikk skrur han som DJ gjerne opp volumet for særdeles dansbar nydisko i gata Todd Terje, Tiger & Woods, Tensnake.

CAVAGOTCHI

Fredag 31. jan, 00:00 - 02:00

CAVAGOTCHI er et klubbkonsept bestående av DJen Kristin Kessler, også kjent som Cosmo Kessler, og artisten Marie Sahba. Både Kristin og Marie har i de siste årene stått for stemningen på mange av hovedstadens klubber som Blå, Parkteatret, Internasjonalen og The Villa. Sammen er de et uslåelig team med et svært musikkbibliotek og smittende humør som får det til å koke over på dansegulvet, med både nye og gamle hits i gata 90s pop og r&b til nyere hip-hop, house og elektronisk musikk.

hanneks klubbanneks m/ FAKETHIAS (DJ)

Lørdag 1. feb, 23:30 - 02:00

hanneks fra Trondheim har på kort tid slått seg opp som et spennende DJ-navn. Med sin særegne miks av club- og bassmusikk fant hun fort slektskap i dj-kollektivet KOSO CLUB, og har jevnlig spilt i hovedstaden siden. hanneks klubbanneks er et klubbkonsept som samler krefter fra hele Norges klubbscene til Lokal Klubb i hjembyen hennes, og for anledningen har hun med seg FAKETHIAS fra Oslo. Han lager hvileløs og kantete elektronisk musikk, og i settene sine kombinerer han industrielle rytmer og teksturer med kontemplative melodier og personlige stemmenotater. Debut-EPen «Attune» sørget for en Spellemannsnominasjon, og han har det siste året spilt på klubber og festivaler rundt om i Europa - deriblant Sónar Barcelona og Way Out West.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.