Trondheim Calling | Klubb på Trondheim Calling

Klubb på Trondheim Calling

Etter konsertene har vi fått med oss de fineste folka til å lage dansegulv og god stemning på HYSJ! på Kunsthall Trondheim og i Festivalbaren på Olavshallen. Velkommen!

HYSJ! på Kunsthall Trondheim

På Kunsthall Trondheim gjenoppstår HYSJ!, denne gangen med både konserter og DJs! Etter konsertene blir det klubb med Skjør i Skjørt på fredag og Seksuell på lørdag. 

Aldersgrense: 18 år

Skjør i skjørt

Fredag 2. februar kl. 23.30 - 02.00

Når Tina Nanina og Sarah Winona kommer sammen er det for å sparke i gang dansegulvet og fylle det med de beste refrengene og heftig bass. Siden Skjør i Skjørt ble dannet for nesten ti år siden på Samfundet i Trondheim, har dj-trioen insistert på at det ikke er noe som heter guilty pleasures, bare pleasure. De har spilt på festivaler og klubber over store deler av landet, og nå er de mer enn klare for å returnere til byen det hele startet i.  Forvent en god del throwbacks til 90-talls hiphop, den beste popmusikken, og ikke minst en solid dose r&b og eufori.  

Seksuell 

Lørdag 3. februar kl. 23.30 - 02.00

I en årrekke har Seksuell vært et av landets mest populære klubbkonsepter, med månedlige tullete fester på Blå og sporadiske herjinger rundt omkring i landet. Helt fra oppstarten med de legendariske kveldene på Fisk & Vilt, har klubben blitt omtalt som klubb-Oslos sorte får - på beste mulige måte. På beste mulige måte har det også blitt tradisjon at Seksuell sørger for den siste festen på Trondheim Calling hvert år. Det har uten unntak vært totalt galehus, det blir det garantert også denne gangen!

Festivalbaren

Delegate friendly musikk, sittegrupper, snakkesoner og alle rettigheter! I festivalbaren kan du slappe av mellom slaga, henge ut og få noe ekstra godt i koppen. Topp noch DJs fra musikkbransjen alle kvelder.

Aldersgrense: 20 år

DJ Ida Bakke Kristiansen (FKP Scorpio)

Torsdag 1. februar kl. 22.00 - 02.00

La Isla Anita & Modfodder

Fredag 2. februar kl. 22.00 - 02.00

Radio Tidsmaskinens 🍸ABSOLUTE bransjeMUSIC 9🍸

Lørdag 3. februar kl. 22.00 - 02.00

Radio Tidsmaskinen er noen ganger platesnurrere og andre ganger et radioprogram. Vi er alltid på reise. Robert og Knut Martin tar med seg en platebag full av bransjete delegatbarmusikk til Trondheim Calling 2018.

Sendinger med blant annet Silje Halstensen, Ola Kvernberg, Bent Sæther, Ida Jenshus og Kirsti Huke finner du på http://radiotidsmaskinen.no

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.