Trondheim Calling | Konferanseprogrammet er komplett!

Konferanseprogrammet er komplett!

Med åtte nye konferanseposter er programmet komplett!

Nå er det bare 3 uker igjen til Trondheim Calling 2018 braker løs! Vi har allerede rekordmange påmeldte delegater og med dette slippet er konferanseprogrammet komplett.  Fredag 12.jan (ved midnatt) er siste frist for bestilling av hotellpakker og prisen på delegatpass går opp fra 1350,- til 1650,-

Kjøp delegatpass og sikre deg hotellpakker her.

Panel: How is the global and European live market developing?

Stereogum reported that former One Direction member Louis Tomlinson tweeted «…Where the fuck are all the bands !? It’s a festival !?»  as response to the Coachella 2018 Poster, and pointing out that the extinction of how festival-headlining rock bands is complete. Is this the reality or are other trends emerging in Europe and globally?

Session: MusicTech

Trondheim Calling presenterer en eksklusiv session for deg som vil inn i den spennende verden av musikkgründere og music tech fredag 2.februar. Session arrangeres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene, Music Norway og 7011 Music Space.

Meet & Greet John Leckie (UK)

Etter samtalen inviterer Nord Universitet & Brygga Studio til meet & Greet med John Leckie på Brygga Studio i Trondheim sentrum. Der blir det muligheter for videre studioprat med John og det blir servering av godt brygg i glasset. Dette er en unik mulighet for å møte en produsentlegende bak noen av nåtidens viktigste albumutgivelser sammen med likesinnede.

Speed Meeting for demoartister med Norsk bransje

I år tilbys tilbyr vi alle 22 demoartister muligheten til 1 til 1 møter med norsk platebransje. Er det et spesielt felt du gjerne skulle hatt ekspertråd på eller du bare har lyst å bli kjent med menneskene som i kulissene jobber med noen av Norges største artister?

Konferanseavslutning på Astrum

Vi runder av 3 dagers heftig konferanseprogram med enda en tur i toppetasjen samme med Polar Artist, Ticketmaster og Astrum som vil være i besittelse av drikke, ekstrem trivsel og flere overraskelser.

Stokkøya Festival Vorspiel

Nystartede Stokkøya Festival inviterer til vors med servering av blåskjell og øl fra Stokkøy Bryggeri!

Spesialomvisning i utstillingen «Ei vise er så mangt»

Ei vise er så mangt er en utstilling om norsk visesang, visetradisjoner, visebølgen, viseartistene og ikke minst visas betydning for utviklingen av den norske populærmusikken.

Bing-oh!

AKKS Trondheim inviterer til bingo i festivalbaren under Trondheim Calling. Kom og varm opp til kveldens konserter med oss. Vi lover god stemning og kule premier!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.