Trondheim Calling | Konferanseslipp #2

Konferanseslipp #2

Vi ser frem mot sommeren, og en noe annerledes utgave av Trondheim Calling! Vi har ekstremt mye viktig å snakke om, og vi trenger å bli inspirert og motivert, her er 5 nye programposter!

Prishopp på delegatpass og hotellpakker

Enn så lenge er det kun 200 delegatpass/hotellpakker ute for salg. Vi planlegger en festival og konferanse basert på dagens regler, så det blir svært begrenset med plasser sammenlignet med normale tider.

Kjøp Early Bird Delegatpass innen onsdag 24. mars til kun 1290,- (+ avg).
25. mars øker prisen på delegatpasset til 1590,- 

Bestill Early Bird Hotellpakke innen onsdag 24. mars fra kun 2840,-
25. mars øker prisen på hotellpakker med 500 kr eller mere.

5 nye poster til konferansen:

Hvordan har pandemien endret forbrukerens kulturvaner?

Bransjen er forberedt på at pandemien har skapt endringer i publikums forbrukervaner, samtidig viser undersøkelser at det publikum gleder seg mest til når pandemien er over er festivaler og konserter (og klemming). 

Hva må vi i bransjen bidra med for å trygge publikum for deltagelse? Med et stort tilbud, hvordan stiller du og dine arrangementer sterkest mulig i konkurransen om forbrukeren? Og hvordan gir vi publikum eierskap og tilhørighet til våre arrangementer og scener? Vi har invitert aktører fra scenekunst-, kunst- og musikkfeltet for å snakke om hvordan de jobber med publikumsutvikling.

I panelet:
Ante Giskeødegård (Gründer, Momentium)
Alexander Roberts (Teatersjef, Rosendal Teater)
Christina Undrum Andersen (Avdeliingsleder formidling, Trondheim kunstmuseum)

Moderator:
Marit Stokkenes (Fag- og kommunikasjonsansvarlig, Østafjelske kompetansesenter for musikk)


Hvordan ta vare på min psykiske helse

Kulturfeltet er godt kjent med en uforutsigbar arbeidshverdag, men 2020 bragte også med seg en stor grad av usikkerhet rundt arbeidssituasjon og når neste oppdrag ville dukke opp. Økonomisk utrygghet har kidnappet kreative prosesser, og ført til at eksistensielle dyp har åpnet seg. 

Psykolog Marte Sandbukt Pettersen går inn i hvordan vi kan takle denne usikkerheten på best mulig måte og hvilke verktøy vi har tilgjengelig.

Vi inviterer deretter opp tre aktører som har opplevd at arbeidshverdagen har blitt kastet rundt på og tar en prat om hvordan de har opplevd det siste året og hva som har fungert for dem.

Foredragsholder:
Marte Sandbukt Pettersen (Psykolog, Modum Bad)

I panelet:
Gerald Ofori (Artist)
Ida Henriette Olsen (Partner/produksjonsleder, Elida AS)
Erlend Solli Aune (Frilans lydtekniker)

Moderator:
Lydia Torsvik Gieselmann (Programleder Unormal, NRK)


Live etter lockdown

Hva skjer med live etter lockdown? Det har vært et vanskelig år for oss alle, og mange savner hverdagen, fellesskapet og live-opplevelsen.

Ticketmaster har derfor spurt den norske billettkjøperen om dens vaner, holdninger og forventninger i skyggen av nesten et år med COVID-19. 

Vi ser inn i glasskula og håper vår innsikt vil gi indikasjoner på hvordan billettkjøperen ser på live-opplevelsen etter lockdown. 

Foredragsholder: 
Julius Bjørneboe (Key Account Manager, Ticketmaster Norge)


NKA presenterer:

Frivillighet og konsertarrangører: Hva nå?

Arrangørfeltet er i stor grad drevet av- og tuftet på frivillig arbeid. For mange er det frivilligheten som gjør det i heletatt mulig å arrangere konserter. Pandemien har vært, og fremdeles er, svært dramatisk for vår bransje. Nedstenging, tomme konsertsaler og utendørsarenaer og betydelig redusert aktivitet, er tøft å stå i for arrangørene og for mange er framtidsutsiktene usikre. Men, bransjen skal tilbake! 

Hvilke konsekvenser pandemien vil ha for frivilligheten, er vanskelig å spå. Vil det være et behov for å endre måten man jobber med de frivillige og hva vil det ha å si for rekrutteringen? Eierskap til arrangementet, arbeidserfaring, en vei inn i bransjen og det sosiale, er faktorer som ofte blir nevnt som motivasjon for å bidra som frivillig. Er det grunn til å tro at dette nå vil endre seg? Blir man mer og mer avhengig av innleid arbeidskraft og hvilke konsekvenser har i så fall dette for selve arrangementet og arrangørene generelt? Vi tar praten på Trondheim Calling i juni.

I panelet:
Christina Ludvigsen (Frivilligsjef Trondhem Calling og Olavsfest)
Max Meinich (UKEsjef, UKA)
Helene Romundstad (Frivillig)

Moderator:
Anders Tangen (NKA)


Nye plattformer for min musikk 

Det dukker stadig opp nye plattformer og sosiale medier for å kommunisere ut sin musikk med omverden. Men hvordan når du best ut med din musikk? Både mot publikum, eventuelle samarbeidspartnere og aktører i bransjen? 

Sammen med manager Mayoo Sivanantham, artist Synne Vo og A&R Consultant i Universal Music Norge Alexander Austheim tar vi et dypdykk i hvordan de bruker appene TikTok og Clubhouse for å bygge karriere.

I panelet:
Alexander Austheim (Låtskriver, produsent og A&R, Universal Music Norge)
Synne Vorkin (Artist, Synne Vo)

Moderator:
Mayoo Sivanantham (Manager, MS VNTRS)

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.