Trondheim Calling | Lyden av 2017: Tidspunktene er klare

Lyden av 2017: Tidspunktene er klare

Lyden av 2017

Fredag 18. november presenterer vi Lyden av 2017, på Studentersamfundet i Trondheim. Nå er spilleplanen for kvelden klar, og du kan begynne å planlegge løypa.

I løpet av kvelden, på tre forskjellige scener under Samfundets tak, byr vi på lovende artister fra hele landsdelen som til sammen utgjør 12 av juryens 15 utvalgte demoartister til vinterens festival. 

Ta med deg en venn og varm opp til Trondheim Calling 2017 med ny norsk musikk!

Les mer om artistene som skal spille:

Amanda Tenfjord // As He Said // Emilie Storaas // Emma & The Diamond Hearts // Gourm£t // Heave Blood & Die // Herman Wildhagen // Jo Sverre // Kommunalt Svømmebasseng // Pom Poko // Toy Savoy // Wonder The Boy

De 12 demoartistene får også tildelt hver sin mentor bestående av en erfaren musiker/bransjepersonlighet som skal se konserten i høst, etterfulgt av en mentortime i øvingsrommet hvor artistene gis tips til hvordan de kan utvikle sceneutrykket sitt fram til festivalstart.

Kjøp billett

Medlem: 50 kr
Ikke-medlem: 100 kr
Her kjøper du billett til konsertkvelden på Samfundet.

PS: Kjøp festivalpass til Trondheim Calling innen fredag 18. november kl. 12.00, så spanderer vi billetten til konsertkvelden på Samfundet.

Den store konsertkvelden på Samfundet erstatter de tre planlagte demoband-kveldene som dessverre måtte utgå på nå nedlagte Brukbar/Blæst.

Spilleplan for Lyden av 2017:

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.