Møteplasser på Trondheim Calling

Etter det faglige er ferdig på Brattøra, beveger vi oss inn til Trondheim sentrum. Hver dag under Trondheim Calling inviterer våre samarbeidspartnere til vorspiel! Det pleier å bli fullt på alle vorspielene så vær ute i rett tid. Her får du fullstendig oversikt over møteplassene.

Olavsfestdagene og Polar artist inviterer til vorspiel

Torsdag 31. januar kl. 16:00 - 17:30 // Moskus

Olavsfestdagene og Polar Artist inviterer til vorspiel på Bar Moskus hvor vi byr på mat og drikke, og hyggelig samvær med bransjekolleger. 

Denne helgen er det nøyaktig 7 år siden Highasakite spilte på Trondheim Calling som demo-artist, og 5 år siden gjennombruddsalbumet «Silent Treatment» ble sluppet til stående ovasjoner fra norsk presse og publikum.

Fredag 1. februar 2019 slippes endelig Highasakite’s fjerde album, «Uranium Heart», og til sommeren headliner bandet Borggården under Olavsfestdagene. I den anledning er vi stolte av å presentere en ekslusiv forhåndslytting av det det nye albumet under dette vorspielet, dagen før albumet slippes. 

Velkommen!

TONO Møteplass og live podcast-innspilling

Torsdag 31. Januar kl. 17:00 - 19:00 // TYVEN

TONO inviterer til møteplass, live podkast og mini-konsert under Trondheim Calling 2019.

TONO-podkasten «Lage musikk» spilles inn live på TYVEN, og du kan være publikum. Programleder Torgny Amdam får selskap av album-aktuelle Jonas Skybakmoen, kjent fra blant annet bandet Johndoe. Det blir historier fra Jonas’ nesten 20 år i musikkbransjen. Etter podkasten byr han på en mini-konsert med musikk fra den nye plata. Gratis inngang!

Har du spørsmål om opphavsrett, musikkrettigheter eller annet? TONOs Medlemsservice er tilstede, og svarer mer enn gjerne på det du måtte lure på.

FONO Møteplass

Fredag 1. februar kl. 16:00 - 17:00 // Moskus

FONO er på Trondheim Calling og inviterer medlemmer, nysgjerrige, venner og samarbeidspartnere til en samling med sosialisering, nettverksbygging og ikke minst; god musikk på anlegget.

FONO er interesseorganisasjonen for uavhengige norske plateselskaper. Organisasjonen ble stiftet i 1980 og har som formål å fremme norsk musikkproduksjon og fonogrammet som kulturmedium.

NKA Møteplass

Fredag 1. februar kl. 17:00 - 18:30 // Olavshallen (delegatbaren)

Norske Konsertarrangører tar turen til Trondheim Calling og inviterer medlemmer, fremtidige medlemmer, venner og samarbeidspartnere til en uformell samling med god musikk, sosialisering og nettverksbygging.

Det blir gode priser i baren, folka er fine og det blir servert mat til fatene er tomme – så det lønner seg å møte opp tidlig. I tillegg serverer et knippe av NKAs medlemmer deilige beats gjennom kvelden. Vi ses!

Konferanseavslutning med Ticketmaster

Lørdag 2. februar kl. 16:00 - 18:30 // Olavshallen (delegatbaren)

Vi runder av 3 dager med heftig konferanseprogram med en skikkelig avslutning, før vi skal ta for oss den siste konsertkvelden. I tradisjon tro er det Ticketmaster som huser konferanseavslutningen, og i år beveger vi oss inn til byen, nærmere bestemt Olavshallen. Stikkord: Musikk, Beer Pong, god mat, drikke og stemning!

Med over 5 millioner billetter fordelt på over 1000 arrangementer er Ticketmaster Norges ledende markedsplass for arrangementer innen sport, kultur, musikk og festivaler. Når du kjøper en billett på ticketmaster.no kan du alltid stole på at den er ekte og at du får den beste tilgjengelige plassen som er ledig på dette tidspunktet.

Visning av Trondheimsreisen ink samtale mellom Magnus Skatvold og Kristoffer Lo

Lørdag 2. februar kl. 18:00 - 19:50 // Cinemateket (Olavshallen)

Dokumentarfilmen Trondheimsreisen har blitt en stor suksess med over 30 000 besøkende på kino på over 31 kinoer i Norge. Ikke vanlig kost for en dokumentar med lokal forankring.

Trondheimsreisen er en filmatisk seilas gjennom tiden, fra begynnelsen av 1900-tallet og fram mot våre dager. Den er laget av filmer fra nasjonale arkiver og fra loft og kjellere i Trondheim, mange klipp aldri vist for publikum tidligere.  Fortellingen er større enn Trondheim. Dette er filmen om hvordan det norske fellesskapet utviklet seg i løpet av det siste århundret. Hvordan vi mistet uskylden, og hvordan vi taklet at oljen gjorde oss rike. 

Kristoffer Lo lagde filmmusikken, som er innspilt med Trondheim symfoniorkester og som nylig også kom i egen vinylutgivelse.

Arrangementet starter med en samtale mellom regissør Magnus Skatvold og Kristoffer Lo om det kreative samarbeidet mellom regissør og komponist. Etter samtalen blir det visning av Trondheimsreisen i sin helhet.

Gratis inngang for alle delegater.

Presenteres i samarbeid med Music Norway

Field trip to Sørgården Studio

Lørdag 2. februar kl. 15:00 - 18:30 // Sørgården Studio (Ler)

FULLTEGNETMeld deg på venteliste her.

For å avslutte en hektiske festival inviterer vi til en felttur til Sørgården Studio i flotte Ler rett utenfor Trondheim. Spidergawd laserer sitt femte studioalbum i januar 2019 og den spiller de fra start til slutt for første gang i Norge. Legger vi til god mat og drikke bør dette bli en ettermiddag vi vil huske lenge.