Trondheim Calling | Møteplasser på Trondheim Calling

Møteplasser på Trondheim Calling

Våre samarbeidspartnere og venner inviterer til møteplasser under Trondheim Calling! Torsdag, fredag og lørdag før konsertene byr de på god mat og drikke, podcaster, platelytting og generelt god stemning!

Lørdag 1. februar samler vi alle under samme tak for å feire 10-årsjubileet til Trondheim Calling! Det blir bobler i glasset, STOR bursdagskake og sofaprat i regi av Radio Tidsmaskinen. VI håper alle som har anledning blir med på feiringen!

SLØTVORS med Propeller Recordings & Sløtface

Torsdag 30. jan kl.16:00, Moskus

Fredag 31. Januar slipper endelig Sløtface andrealbumet «Sorry for the late reply», og hva passer vel bedre enn å feire det hele med nye og gamle venner på Trondheim Calling og Moskus? 

Det bjudas på mat, drikke og en eksklusiv forhåndslytting av hele albumet! I tillegg skal du ikke se bort i fra at de byr opp til en overraskelse eller to.

TONO LIVE PODCAST OG MØTEPLASS

Torsdag 30.jan kl.16:30, TYVEN (Dronningens gate 11)

Start torsdagskvelden på Trondheim Calling med TONO. Vi inviterer til møteplass, live podkast og mini-konsert på TYVEN.

Du er velkommen i publikum når programleder Torgny Amdam intervjuer Charite Viken i en live-innspilling av TONOs podkast «Lage Musikk». Med åtte #1-plasseringer på Billboard-lister og en kinesisk Grammy på samvittigheten har Charite markert seg som et stort norsk låtskrivertalent. Hun gir oss et innblikk i K-popens forunderlige verden og deler sin erfaring fra et asiatisk musikkmarked som fortsatt er fremmed for mange.

Etter samtalen spiller duoen Naoko (Charite Viken & Erlend Elvesveen) gratis mini-konsert.

TONO spanderer mat og drikke på publikum.

PROGRAM

16:30: Dørene åpner og matservering.
17:00: Live TONO-podkast med Viken og Torgny Amdam.
18:00: Mini-konsert med Naoko.

NKA møteplass på Trondheim Calling

Torsdag 30. jan kl. 18:00, Bursdagsbaren (Olavshallen)

Norske Konsertarrangører turen til Trondheim Calling og inviterer til vorspiel og møteplass. Avslutt den første konferansedagen og kom å heng med oss og alle de andre fine folka i Trondheim. Det blir garantert topp stemning, hyggelige priser i baren og enkel servering fra lokal sjappe. Håper du tar turen innom!

FONO Møteplass på Trondheim Calling

Fredag 31.jan kl.16:00, Moskus

FONO er på Trondheim Calling og inviterer medlemmer, nysgjerrige, venner og samarbeidspartnere til en samling med sosialisering, nettverksbygging og ikke minst; god musikk på anlegget. 

FONO er interesseorganisasjonen for uavhengige norske plateselskaper. Organisasjonen ble stiftet i 1980 og har som formål å fremme norsk musikkproduksjon og fonogrammet som kulturmedium.

TRONDHEIM KONSERTKOLLEKTIV vorspiel

Fredag 31.Jan kl.16:00, Jacobsen og Svart Brattøra (Brattørkaia 17)

Trondheim Konsertkollektiv er en uavhengig konsertarrangør som arrangerer konserter på nye og spennende scener i Trondheim. Under Trondheim Calling 2020 har vi gleden av å invitere til vorspiel fredag 31.januar, før konsertprogrammet sparker i gang. Du finner oss i Jacobsen & Svarts nye lokaler på Brattøra, bare et steinkast unna Clarion Hotell. Det blir god musikk, god stemning, god drikke (var det noen som sa kaffe-cocktails?) og alt annet som er godt! 

Norway Calling Mixer

Presenteres i samarbeid med Music Norway:

Fredag 31.jan kl.17:00, Bursdagsbaren (Olavshallen)

Trondheim is not only known for its cold winter and great metal-bands. Did you know Trondheim has some of the best coffee roasters in Scandinavia? When you also consider Trøndelag is the capital of drinking “karsk” which is coffee mixed with moonshine you know what you have coming.

Tony from Jacobsen & Svart Coffee Roastery will come and share some stories on the long traditions in Norway of drinking coffee and moonshine while we will serve some (legal) coffee based coctails. 

Craft pizza and beer served 17pm sharp.

All international guests, Norway Calling artists and their Norwegian teams are on the guestlist.
A limited number of guestlist-spots can be applied on for other guest in January.

Den store bursdagsfesten: TC 10 år!

Sparebank 1 SMN og Ticketmaster presenterer:

Lørdag 1. feb kl.17:00, Byscenen

Trondheim Calling feirer 10 års-jubileum i vinter og det markeres under festivalen med eget bursdagsvorspiel på festivalens største scene så vi får plass til alle.

Det vil bli servert bobler i glasset, bursdagskake og våre venner i Radio Tidsmaskinen vil holde live-podcast i behagelige stoler med ulike gjester som har bidratt opp gjennom Trondheim Calling sin historie på scenen.

First come, first serve.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.