Trondheim Calling | Møteplasser på Trondheim Calling

Møteplasser på Trondheim Calling

Hver dag (til lunsj og kvelds) inviterer våre samarbeidspartnere til møteplasser der de spanderer både mat og drikke og musikk!

En superfin mulighet til å møte gamle kjente, bli kjent med nye og snakke med bransjeaktørene som arrangerer møteplassene!

PS! Nå har du kun 10 dager på deg på å sikre deg delegatpass til rabattert pris, kjøp her.

Se fullstendig oversikt over møteplassene her (i kronologisk rekkefølge):

Torsdag 9. feb

TONO byr på gratis lunsj og minikonsert med Thea & The Wild

TONO inviterer til gratis lunsj i Livingroom på Clarion Hotel & Congress på Brattøra torsdag 9. februar fra kl 12.45 – 14.00. Her kan du få kaffe og rykende ferske ciabattaer og wraps.

Kl 13:00 blir det minikonsert med Thea & the Wild på samme sted.

Kom og forsyn deg med kaffe og god mat, sett deg til rette og få med deg Trondheim Callings første konsertopplevelse. Vel møtt!

Thea Glenton Raknes har gitt ut tre album under navnet Thea & The Wild, hvorav det siste, «Deadheading», kom høsten 2022. Hun har vært TONO-medlem siden 2008.

TONO samler og forenkler lisensiering av musikk, og utbetaler penger til låtskrivere når musikken deres spilles på radio, konsert, strømmetjenester m.m.

Tid: Torsdag 9. februar kl 12.45-14.00
Sted: Clarion Livingroom

I etterkant av GramArts og Platearbeiderforeningens showcase av Mentorordningen, inviterer organisasjonene til vorspiel og nettverking.

Kom innom for å møte noen av Norges fremste produsenter og artister og ta en prat om musikkproduksjon, artistvirksomhet, utstyr, kontrakter og så videre. Eller bare kom for å høre røverhistorier og ta deg en gratis flytende forfriskning.

Velkommen!

Tid: Torsdag 9. februar kl 15.45-17.00
Sted: Clarion Livingroom

Start torsdagskvelden sammen med Musikkontoret Tempo! Tempo inviterer delegater og artister til vorspiel på Musikkbyen Trondheim og byr på hyggelig selskap, lett servering og drikke. Gjengen i Trondheim Konsertkollektiv finner frem favorittplatene og sørger for god stemning på anlegget. Vi sees på piren!

Tid: Torsdag 9. februar kl 17:00-18:30
Sted: Musikkbyen Trondheim (Pir 2, Inngang 13A)
Se veibeskrivelse her.

Det færøyske musikkmiljøet blomstrer, og nye satsinger har kommet på plass blant annet i form av et nytt eksportkontor (Faroe Music Export). Trondheim Calling var selv tilstede på G! Festivalen i sommer og så det store musikalske mangfoldet på øya. I år har også Færøyene blant annet hatt fire artister på The Great Escape, fem(!) på Iceland Airwaves, to på Reeperbahn Festival og på Trondheim Calling kommer tre av de mest spennende nye artistene fra Færøyene for å spille i det offisielle programmet.

I forkant av konsertene inviterer Faroe Music Export (FMX) og G! Festival til en aldri så liten forfest og markering, hvor du både får litt kaldt i glasset i tillegg til en mulighet til å mingle med folk fra bransjen.

Tid: Torsdag 9. februar kl 19:00-20:00
Sted: Lokal Scene

Fredag 10. februar

Gramo deltar på Trondheim Calling og inviterer til lunsj og møteplass. Vi stiller med mat, drikke, god stemning og medarbeidere som kan svare på eventuelle spørsmål. Kom innom for en matbit og hyggelig mingling!

Gramo eies og styres av sine medlemmer, og er en av Norges viktigste musikkorganisasjoner. I over 30 år har Gramo sørget for at artister, musikere og plateselskap har fått vederlaget de har rett på når musikken deres blir spilt på radio og i det offentlige rom.

Tid: Fredag 10. februar kl 12:45-14:00
Sted: Clarion Livingroom

The Orchard er på plass i Trondheim og inviterer til møteplass og forfriskninger rett etter at konferansens dag to er ferdig.

Tid: Fredag 10. februar kl 16:00-17:30
Sted: Clarion Livingroom

Norske Kulturarrangører tar endelig turen tilbake til Trondheim Calling og inviterer til vorspiel og møteplass på Boxer, fredag 10. februar, fra kl. 18:00.

Vi byr på topp stemning, enkel matservering og hyggelige priser i baren. Kom å heng med oss og alle de andre flotte folka i Trondheim. Håper å se deg der!

Tid: Fredag 10. februar kl 18:00-19:30
Sted: Boxer (Byscenen)

Lørdag 11. februar

Vi runder av 3 dager med konferanse med en skikkelig avslutning på Søstrene Karlsen, før vi skal ta fatt på den siste konsertkvelden!

Som alltid vil gjengen i Ticketmaster sørge for at glassene aldri er tomme, og PAULO (Fra Indieseksuell/Seksuell) vil snurre skiver utover ettermiddagen.

First come, more servings.

Tid: Lørdag 11. februar kl 15:00-18:00
Sted: Søstrene Karlsen (Solsiden)

Velkommen til konsert og første live-innspilling på Moskus Recordings!

Moskus bar og scene er en av Trondheims mest populære scener - både for publikum og artister.

Nå lanserer konsertscenen eget label «Moskus Recordings».

Lørdag 11. februar kan du være med på den aller første live-innspillingen som gis ut digitalt kort tid etter konsert. Det blir god drikke, omvisning i opptaksrommet, og god stemning i kjent Moskus-stil.

Velkommen!

Tid: Lørdag 11. februar kl 16:00-17:30
Sted: Moskus

Mingle med venner over et glass med noe godt i! I vår Lounge i Spritbaren på Byscenen kan du henge imellom slaga når du ikke er på konsert. Her er dørene åpne under hele festivalen!

Tid: 9.-11. februar kl. 19:00-00:30
Sted: Byscenen Hovedsal

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.