Trondheim Calling | Music Norway Satelittkontor på Trondheim Calling!

Music Norway Satelittkontor på Trondheim Calling!

I forbindelse med Trondheim Calling 2016 åpner Music Norway Satelittkontor i Trondheim hvor de er tilgjengelige for bransjen som ønsker å snakke om sine eksportplaner!

I forbindelse med Trondheim Calling 2016 åpner Music Norway Satelittkontor i Trondheim hvor de er tilgjengelige for bransjen som ønsker å snakke om sine eksportplaner!

Tidsplan:

Felles møteplass onsdag kveld kl. 20-23: Boxer (Force Majeure # 4)

Individuelle møter med bransjen torsdag dagtid: Clarion Congress (Livingroom)

Book din møteavtale ved å ta kontakt med erlend@musicnorway.no!

Velkommen til Music Norway Satelittkontor på Trondheim Calling!

Med vårt nettverk og vår markedskompetanse kan de bistå eksportklare aktører med å konkretisere planer og satsningsområder og hjelpe å finne relevante aktører for dine internasjonale ambisjoner.

Music Norway jobber for å eksportere og promotere norsk musikk internasjonalt. Via ulike tilskuddsordninger, sterkt internasjonalt nettverk og god kjennskap til de viktigste markedene kan vi bistå deg som er klar for å satse internasjonalt, om du er musiker eller bransjeaktør.

Disse kan du møte torsdag 4. februar

Kathrine Synnes Finnskog, Direktør i Music Norway

Som direktør i Music Norway jobber Kathrine særlig med musikk- og kulturpolitiske spørsmål. Med flere verv i internasjonale nettverk kan Kathrine bidra med innsikt i langsiktige prosesser, strategier og internasjonalt samarbeid.

Nina Finnerud, Head of UK Office

Nina styrer Music Norways London-kontor og vet hva som trengs for å lykkes i UK. Hun representerer norsk bransje i Englang, Irland og BeNeLux. Med sitt omfattende nettverk er Nina norsk musikkbransjes inngangsport til den britiske bransjen.

Erlend Buflaten, International PR Project Coordinator

Erlend er ansvarlig for Music Norway’s internasjonale presseaktiviter og jobber med å profilere norsk musikkindustri i internasjonale medier. Han kan rådgi om hvordan man jobber med internasjonal kommunikasjon og PR-arbeid fra Norge.

Send mail til erlend@musicnorway.no for å gjøre en møteavtale for torsdag 4.feb

For at vi kan forberede oss best mulig og at vi vet hvem av oss som skal bli med på møtene er det fint om de legger ved en kort agenda. Vi setter hvert møte til 20 min.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.