Trondheim Calling | Sceneprat: Magnus Lykkelig

Sceneprat: Magnus Lykkelig

Foto: Christina Undrum Andersen

– Det er de faste konsertstedene som virkelig holder liv i artistene utenom den mest hektiske festivalsesongen, sier Magnus Lykkelig på Bar Moskus.

Vi har tatt en prat med folkene som driver helårs spillesteder i Trondheim. De skal huse Trondheim Calling 2018 og gir deg sine beste tips til festivalen! 

Hvorfor bør folk sørge for å komme innom plassen din under Trondheim Calling og hva bør de bestille i baren?

– Vi åpner med Phonofile vorespiel med servering av sodd og bayer torsdag 1. februar klokken 16.30. Det var utrolig god stemning i fjor. Så åpner vi festivalen med en solokonsert, Jonas Skybakmoen, den gleder jeg meg til.

Hva er dine beste artisttips under festivalen?

– The Switch! (torsdag kl. 20.30 -Byscenen) en klar favorit på programmet i år. Steamdome blir jo helt sinnsykt bra (torsdag kl. 23.00 -Byscenen), den plata der! Sunswitch (fredag kl. 23.00 -Olavshallen Lille Sal) ville jeg absolutt ikke gå glipp av.

Trondheim Calling arrangeres for 8. gang i år, hva er ditt beste minne fra festivalen?

– Det blir fra bak baren 8. året på rad for min del, men når Spidergawd spilte på Gråmølna 2014 rett etter de kom med debutalbumet. Tror det var første konserten deres? Helt rått! Det var iallfall to fulle hus og serveringen gikk smertefritt :-) Og bestillingsverket til Per Borten på Samfundet fredagen kl 20,  det må du få med deg.

Hvorfor er det viktig å gå på konsert hele året?

– Det er de faste konsertstedene som virkelig holder liv i artistene utenom den mest hektiske festivalsesongen. Så at Trondheim Calling som er Midt-Norges største musikkfestival i vinterhalvåret bruker helårsscener synes vi er utrolig bra!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.