Trondheim Calling | Norway Calling: Får vise seg frem for BBC og…

Norway Calling: Får vise seg frem for BBC og Iceland Airwaves

5 artister er håndplukket til å delta på Norway Calling som er et eksportprogram for norske artister som er klare for å satse i utlandet.

Mye inspirert av metoder fra tech-verden går artistene gjennom en løype som består blant annet at de holder en muntlig pitch om seg selv under musikkonferansen og et bransjepanel gir tilbakemeldinger på låtene deres. 

De 5 heldige er:

Combos (Trondheim)
LÜT(Tromsø)
Kamara (Bergen/Oslo)
SKAAR (Stord)
Safario(Oslo)

«Med Norway Calling ønsker vi å rive ned veggen mellom musikkbransjen og artistene. De internasjonale delegatene får noe ekstra å engasjere seg i mens de er på festivalen, og det værste som kan skje for artistene er at de lærer noe nytt. I beste fall blir det signeringer og nye eksport-suksesser.»
Thomas Ryjord, festivalsjef

De 5 utvalgte skal pitche sitt prosjekt for internasjonale delegater, og få konkrete tilbakemeldinger på både live-opptreden og låter. Både pitching og tilbakemelding på låter foregår live på konferansen og er åpen for alle som vil høre på.

Internasjonale selskaper som er involvert i Norway Calling:

BBC Radio 1, Radio Eins, ego FM, Iceland Airwaves, Immergut Festival, Spot Festival, ATC Live, United Talent, Line of best fit, Prescription PR, Backseat PR, Lucky Number, Universal Publishing, Four Music og mange flere. 

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.