Trondheim Calling | Ny hovedsamarbeidspartner

Ny hovedsamarbeidspartner

Vi ønsker TONO velkommen som ny hovedsamarbeidspartner!

TONO jobber for komponister, låtskrivere, tekstforfattere og musikkforlag, og sørger for at de får betalt fremføringsvederlag når musikken deres brukes offentlig, blant annet på radio, TV, på konserter, kino eller i streamingtjenester, både i Norge og i utlandet. TONO har i dag nesten 30 000 medlemmer, og arbeider også for 2,5 millioner av deres kolleger fra andre land. I år er TONO en av Trondheim Callings nye samarbeidspartnere. 

"Trondheim Calling har blitt en viktig møteplass i norsk musikkbransje. TONO ønsker å være en del av dette fordi her kan vi treffe både eksisterende medlemmer og rekruttere nye, samtidig som vi får anledning til å pleie kontakt med noen av kundene våre, for eksempel konsertarrangører, og andre deler av bransjen. Vi gleder oss både til et godt konferanseprogram, og til å se og høre masse ny spennende norsk musikk», sier Willy Martinsen, kommunikasjonssjef i TONO.

Som en del av samarbeidet holder TONO 3 ulike foredrag under Trondheim Calling og det blir TONO Sessions i festivalbaren torsdag 2. februar og fredag 3. februar, også åpent for konsertpublikummet. 

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.