Trondheim Calling | Nytt Konferanseslipp

Nytt Konferanseslipp

Konferanseprogrammet til Trondheim Calling 2017 begynner å komme på plass i sin helhet, og i dag annonserer vi fem nye poster samt to delegatvorspiel.

Husk å sikre deg delegatpass til 1150NOK innen fredag 2.desember ved midnatt.

Slippet toppes med Produsentlegenden Phill Brown(UK) som vil både holde en Q&A samt en Masterclass i Øra Studio rundt innspillingsteknikker og produksjonsmetoder.

Et internasjonalt låtpanel bestående av plateselskap som Bella Union, Rough Trade Records og internasjonale radiokanaler som Amazing Radio og Flux FM skal gi 7 utvalgte norske artister som Henrik The Artist, Ludvig Moon og Frøder tilbakemelding på låtene deres med publikum i salen. 

Vi legger også til rette for en hyggelig avrunding på konferansens siste dag, Trondheim Concerts, E.C Dahls Ølsenter og Ticketmaster inviterer til omvisning og ølsmaking på nye E.C Dahls Bryggeri, og Feminalen inviterer til vorspiel hvor det blir Q&A med Samsaya som allerede er annonsert til konsertprogrammet.

Husk å sikre deg delegatpass til 1150NOK innen fredag 2.desember ved midnatt.
(Du betaler med kort eller på tilsendt faktura. Ny pris etter 2.des blir 1350NOK)

Det har vært rekordpågang på hotellpakker, og det har vært midlertidig utsolgt, nå har vi fått åpnet for noen flere pakker: Bestill hotellpakke.

Nord Universitet presenterer:

Q&A & Masterclass med Phil Brown (UK)

Phill Brown er en lydtekniker/produsent som har arbeidet tett med en lang rekke av rockens legender. Dette inkluderer blant andre: Led Zeppelin, Rolling Stones, David Bowie, Jimi Hendrix, Bob Marley Traffic, Talk Talk og Dido. Som «hustekniker» i legendariske Olympic og senere Island Studio i London var det for daglig rutine å regne for Brown, å omgås og arbeide med rockens største stjerner. 

Under Trondheim Calling vil Phill Brown holde to seminarer: En Q&A hvor tekniker/produsent Gary Bromham intervjuer Phill med utgangspunkt i utvalgte innspillinger han har medvirket på. I tillegg vil han holde et fagseminar i Øra Studio hvor hovedfokuset vil være innspillingsteknikker og produksjonsmetoder. 

Norway Calling: Internasjonalt Låtpanel

Norway Calling er et nytt konsept vi introduserer på Trondheim Calling 2017 hvor 7 norske eksportklare artister med norsk apparat i ryggen får en unik mulighet til å synliggjøre seg for internasjonal bransje tilstede. Som en del av Norway Calling vil et panel bestående av internasjonalt anerkjente plateselskap og radiostasjoner lytte til låter av de 7 artistene og gi tilbakemelding foran konferansepublikummet.

Artistene som deltar på Norway Calling 2017 er Agy, Dreamarcher, Elsa & Emilie, Ludvig Moon, Henrik The Artist, Frøder og Hajk.

Låtpanel:

Simon Raymonde (Bella Union), Paul Jones (Rough Trade Records), Desiree Vach (Ingrooves Music Group), Melanie Golin(Flux FM), Dani Charlton (Amazing Radio)

Hvordan fanger du pressens oppmerksomhet i en tid hvor spillereglene er fullstendig endret? 

Og er det i det hele tatt et poeng å få omtale i tradisjonelle medier lengre, nå som mediehusene bygges ned og Facebook er i ferd med å bli verdens viktigste plattform for nyhets- og innholdsdistribusjon? De som vil bli hørt i fremtiden er de som har virkelig gode historier å fortelle, og som faktisk klarer å formidle dem på en smart og engasjerende måte.

Pia Biermann har variert og lang erfaring som rådgiver for en lang rekke av Norges sterkeste merkevarer, offentlige virksomheter og organisasjoner. På Trondheim Calling vil hun snakke om hvordan du finner de gode historiene, og hvordan du kan jobbe nytt og annerledes i forhold til presse og kommunikasjon.

GramArt presenterer:

Hvordan jobber NRK P3 med musikken?

NRK Urørt og P3 har igjennom en årrekke løftet frem utallige artister fra grasrota og ut over eteren. Hvordan jobber de opp mot norske artister?

Mats Borch Bugge har siden 2009 jobbet som musikksjef i NRK P3 og mP3 og har redefinert kanalene ved å satse stadig mer på ny musikk. Eirik Høsøien Havelin er programleder i Urørt på NRK P3, og er også med på å velge hva som anbefales. Første gang nye band spilles på radio er det ofte presentert med hans stemme.  

De vil fortelle hvordan man best promoterer seg mot radio, hvordan spillelistene til P3 fungerer og hvordan Urørtredaksjonen tenker når de velger Ukas Urørt og Urørtfinalister.

Ticketmaster presents:

The General Data Protection Regulation 2018

In 1995, Europe passed the Data Protection Directive. Since then, the collection and sharing of personal information has increased so much that that a new European data law – the General Data Protection Regulation (GDPR) – has been passed which will come into force in May 2018. 

In this presentation, Matt will provide an easy to understand overview of this complex legislation, outlining what’s changed, why, and what this means for companies that handle personal information. He will focus in particular on what the changes mean for marketers.

Matt Towey works on the Data Governance team at Ticketmaster helping to ensure that personal data about fans is handled in accordance with local data protection laws. 

Trondheim Concerts, EC Dahls Ølsenter og Ticketmaster inviterer til:

Konferanseavslutning på E.C Dahls Ølsenter

Vi runder av 3 dagers med heftig konferanseprogram med sosial samling på nye E.C Dahls Ølsenter lørdag ettermiddag, hvor det blir ølsmaking, omvisning, noe snacks å bite i og sosialt samvær.  

E.C. Dahls Bryggeri på Lademoen øst for Trondheim sentrum, har vært gjennom en gigantisk oppussing og åpnet portene i august 2016 som et ÅPENT bryggeri med tilhørende serveringsted. I landemerket kjent som det gamle Aktiebryggeriet fortsetter E.C. Dahls sin lange tradisjon med å brygge Dahls Pils, i tillegg til en rekke nye øltyper i samarbeid med Brooklyn Brewery.

 Trondheim Concerts har de siste årene stått bak utsolgte storkonserter i byen med blant annet Bruce Springsteen, Elton John og Kent, og i løpet av 2017 skal de innvie Dahls Arena på bryggeritomta som blir en ny utendørs konsertarena med kapasitet på 18.000 personer. 

Feminalen og AKKS Trondheim presenterer:

Feminalen Vorspiel og Q&A med Samsaya!

Vi har fått med oss den kulaste dama i Trondheim denne helga, nemlig Samsaya. Ho driv sitt eige plateselskap i tillegg til å vere ein rå artist, og har nettopp turnert USA med Lily Allen. No er ho i byen for å spele på Trondheim Calling og for å prate om livet , døden og musikken med oss.

Vi fyller glaset til dei første som kjem og highfiver med resten!

Feminalen er ein årlig festival med fokus på kvinner i musikkbransjen. Bak Feminalen står ein gjeng damer som syns kultur er best når alle får plass.

Intervju av: Martha Våge (NRK)

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.