Trondheim Calling | Påmelding til Masterclass, Studioworkshop og…

Påmelding til Masterclass, Studioworkshop og Sessions

Her kan du melde deg på Masterclass med Phill Brown, Studioworkshop med Kåre Vestrheim og Mike Hartung og Sessions: Låtskriving, publishing og pitching.
NB! Fullbooket!

Music Norway og de regionale kompetansesentrene presenterer:

Sessions: 

Låtskriving, publishing og pitching

Sessions er en landsdekkende serie av kurs og workshops som gir deg inngående kunnskap om musikkbransjen. Sessions er et tilbud for deg som ønsker å lære fra de beste. Under hver Session vil nasjonale og internasjonale eksperter føre deg gjennom et faglig tilbud der man går i dybden innen et sentralt tema. Sessions er et tilbud til deg som ønsker å ta karrieren ett steg videre.

I samarbeid med Trondheim Calling har Music Norway og de regional kompetansesentrene invitert låtskriver, musiker og produsent Carl Ryden og publisherene Pelle Lidell og Robin Jenssen til Øra Studio i Trondheim for å fortelle om låtskriving, pitching og publishing på et internasjonalt nivå.

Torsdag 2.februar kl 12-16 i Øra Studio

Fullbooket!

Nord Universitet presenterer:

Masterclass med Phill Brown

Phill Brown er en lydtekniker/produsent som har arbeidet tett med en lang rekke av rockens legender. Dette inkluderer blant andre: Led Zeppelin, Rolling Stones, David Bowie, Jimi Hendrix, Bob Marley Traffic, Talk Talk og Dido.

Under Trondheim Calling vil han holde et fagseminar i Øra Studio hvor hovedfokuset vil være innspillingsteknikker og produksjonsmetoder. Phill har en fantastisk samling med originale multispors opptak fra tiden i Olympic og Island Studios, og han tar med seg noen av disse til Trondheim.

Fredag 3.februar kl 11-14 i Øra Studio

Fullbooket!

Nord Universitet presenterer:

Studioworkshop med 

Kåre Vestrheim og Mike Hartung

Under Trondheim Calling 2017 vil Kåre og Mike ha en eksklusiv studio-workshop i Øra Studio, hvor de vil presentere utvalgte studioproduksjoner og dele sin erfaring fra arbeidet med disse.


Lørdag 4.februar kl 12-16 i Øra Studio

Fullbooket!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.