Nyhetsarkivet

 • NORD Universitet og Trondheim Calling 2019 innleder forskningssamarbeid

  Showcasefestivalen Trondheim Calling og Nord Universitet innleder et forskningssamarbeid hvor målsetningen er å kartlegge utfordringer og utvikle nye verktøy som unge musikere kan benytte for å enklere utvikle deres sceneferdigheter.

 • Festivalmat og drikke

  Våre anbefalinger til hvor du bør spise og drikke mens du er på Trondheim Calling! Noen steder har også gratis kaffe og kompispriser på øl for delegater.

 • Møteplasser på Trondheim Calling

  Etter det faglige er ferdig på Brattøra, beveger vi oss inn til Trondheim sentrum. Hver dag under Trondheim Calling inviterer våre samarbeidspartnere til vorspiel! Det pleier å bli fullt på alle vorspielene så vær ute i rett tid. Her får du fullstendig oversikt over møteplassene.

 • Skranglete og politisk MGP-punk

  Svensk-trønderske Killdøden kommer til Trondheim Calling med ”vacker og ömsint” rock, som fører til både latter og innsikt.

 • Godt og blandet: Søtt, fort og skummelt

  Pom Poko returnerer som albumdebutanter til festivalen hvor de virkelig forstod at musikken var noe å satse på. Tross ubehagelig vær har de positive minner fra tiden i Trondheim – og spesielt fra en helt spesiell kebabrestaurant.

 • Sikter mot dansegulvet

  Med låta Gandalv MacGyver forstod Aiming for Enrike at de kunne spille disco. Nå – 5 år senere – ønsker fuzzpopduoen å høres enda mer ut som Earth Wind & Fire. Vi tok en chat med gitarist Simen om japanturnering, effektpedaler og (selvfølgelig) disco.

 • Trondheim Calling 2019 byr på ny norsk musikk til alle!

  Musikkfestivalen Trondheim Calling arrangeres for 9. gang helgen 31. januar til 2. februar og ønsker å gjøre ny norsk musikk tilgjengelig for hele byens befolkning. Med gavemidler fra Sparebank1 SMN og støtte fra Trondheim Kommune blir det derfor arrangert en rekke gratiskonserter som er åpne for alle!

 • Konferanseslipp #5

  Dagens konferanseslipp inneholder paneler og foredrag som er spesielt interessante for artister, management og låtskrivere. I tillegg annonserer vi flere sosiale eventer, blant annet konferanseavslutningen!

  15. desember stiger prisen på delegatpass og hotellpakker – sikre deg billetter og overnatting innen den tid!

 • Slik blir Trondheim Calling 2019!

  Hele 18 nye artister bekreftet, spilleplanen er klar, og dagsbilletter lagt ut for salg.

 • Konferanseslipp #4

  Det er er litt under 2 måneder til Trondheim Calling 2019 går av stabelen, og per nå teller vi 30 annonserte konferanseposter, alt fra samtaler, paneler, workshops, veiledning og sosiale happenings. Dagens slipp inneholder faglig påfyll for blant annet arrangører, platebransjen og artister, sosiale eventer og veiledningtimer.

  15. desember stiger prisen på delegatpass og hotellpakker – sikre deg billetter og overnatting innen den tid!