Trondheim Calling | Sceneprat: Runar Hemminghytt

Sceneprat: Runar Hemminghytt

Foto: Christina Undrum Andersen

– Om du driter i kulturpolitikk så skjønner vi det, men kom uansett. Det er så sykt mange herlige, deilige, svette og livsforandrende opplevelser som bare venter på deg der ute, sier Runar Hemminghytt på Fru Lundgreen.

Vi har tatt en prat med folkene som driver helårs spillesteder i Trondheim. De skal huse Trondheim Calling 2018 og gir deg sine beste tips til festivalen! 

Hvorfor bør folk sørge for å komme innom Fru Lundgreen under Trondheim Calling og hva bør de bestille i baren?

– Fordi vi, definitivt, er den mest intime scenen som leverer sykt proff produksjon. Her slår du to fluer i et smekk. Konsertene i Lillesal går annenhver, så det er bare å rusle over gangen, da det er gjennomgang via Olavskvartalet.

– Bestill deg en av våre signaturdrinker. Walking Dead og Bompebærsaft er toppers. ....Eller, nei, glem det. Kjøp øl. Det blir stinn brakke :) 

Hva er dine beste artisttips under festivalen? 

– ATTAN, Ondt Blod, Årabrot, Neverbeast, Ieatheartattacs. Ellers alt med fuzzpedal. 

Trondheim Calling arrangeres for 8. gang i år, hva er ditt beste minne fra festivalen?

– Emile The Duke på Fru Lundgreen i 2017 var absolutt et av mine høydepunkter. Den så jeg ikke komme.   

Hvorfor er det viktig å gå på konsert hele året?

Alle vet vel nå at det er vanskelig å drive med konserter. Støtteordninger ikke alle er fornøyde med. Økte TONO-avgifter. Dyre reiser. Alt koster penger. 

Man blir ikke stjerne over natta. I alle fall ikke i den sjangeren vi driver med. Da må det jobbes, og da er det helt nødvendig at det støttes opp av de som vil se framtidige Spidergådd, Motorsayko eller Dømdømbåys.

Vi må vise interesse. Støtt din lokale musikk, og ikke minst, din lokale scene.

Om du driter i kulturpolitikk så skjønner vi det, men kom uansett. Det er så sykt mange herlige, deilige, svette og livsforandrende opplevelser som bare venter på deg der ute.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.