Trondheim Calling | Siste konferanseslipp!

Siste konferanseslipp!

Konferanseprogrammet til Trondheim Calling 2017 er nå helt komplett, og i dag annonserer vi siste studioworkshop, 3 seminar levert av vår nye samarbeidspartner TONO og Phonofile vorspiel.

Husk å sikre deg delegatpass til 1350NOK innen mandag 16.januar.

Det er nå helt utsolgt for 3-dagers hotellpakker fra torsdag 2. februar. Clarion Hotel & Congress har fortsatt ledig noen få 2-dagers hotellpakker fra fredag 3. februar.

Konferanseplan på tid/sted er nå også klar.

De regionale kompetansesentrene og Music Norway presenterer:

Session: Låtskriving, publishing og pitching

Under hver Session vil nasjonale og internasjonale eksperter føre deg gjennom et faglig tilbud der man går i dybden innen et sentralt tema. Sessions er et tilbud til deg som ønsker å ta karrieren ett steg videre.

I samarbeid med Trondheim Calling har Music Norway og de regional kompetansesentrene invitert låtskriver, musiker og produsent Carl Ryden og publisherene Pelle Lidell og Robin Jenssen til Øra Studio i Trondheim for å fortelle om låtskriving, pitching og publishing på et internasjonalt nivå.

Med deres arbeid med Ricky Martins nyeste single ”Vente Pa’ Ca” som rød tråd gjennom Session’en får vi et innblikk i låtskriving på leads, co-writes, pitching og publishing.

Foto: Caroline Roka

TONO Presenterer:

Men vi har jo allerede betalt artisten?


Konsertarrangører skal ikke bare betale honorar til artisten. De skal også betale TONO-vederlag til de som har skrevet musikken. Men hvorfor? Og hva er store kontra små rettigheter? Og ikke minst: Hvor stort er TONO-vederlaget i 2017?  

Dette og flere TONO-spørsmål får du svar på her av markedsdirektør Tommy Tangløkken.

TONO Presenterer:

Ansvar for musikkbruk på sosiale medier

De kreative næringene vokser sterkest i Europa nå. Nye EU-regler medfører at digitale aktører som YouTube og Facebook kan få et større ansvar for musikkbruken som distribueres fra deres plattformer. TONOs avdelingsdirektør for Online Media redegjør for de foreslåtte regler og forklarer hvorfor det er så viktig å lisensiere rettighetene til bruk av musikk på store digitale plattformer.

Foto: Willy Martinsen

TONO Presenterer:

TONO-medlemmer tjener mer 

Som TONO-medlem får du inntekter du ellers ville ha gått glipp av. TONOs medlemssjef Jan Espen Storo gir en innføring i hva TONO kan gjøre for deg som er komponist, låtskriver og/eller sangtekstforfatter.

Phonofile vorspiel på Bar Moskus (tor. 2.2. kl 17)

Vi serverer sodd direkte fra Inderøy Slakteri og byr på en god bayer til maten!

Kom innom Moskus kl. 17.00 - 18.30 og for et godt grunnlag og en rolig start før du hiver deg ut i Trondheimsnatta!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.