Trondheim Calling | ​Siv Jakobsen signerer med Indianer

​Siv Jakobsen signerer med Indianer

Indianer signerer med Siv Jakobsen Foto: Christina Undrum Andersen

Indianer har fulgt Siv Jakobsen lenge og under Trondheim Calling 2016 videreutvikler de samarbeidet.

Indianer er et uavhengig promotion- og managementselskap med mange års erfaring som selvstendig aktør og gjennom arbeid i flere av de store distribusjons- og plateselskapene i Norge. I dag jobber de med management for flere nasjonale artister, blant annet Highasakite, Team Me og Bendik. I dag signerer også artisten Siv Jakobsen med Indianer, under Trondheim Calling.

- Vi har fulgt Siv Jakobsen en stund og har vært med fra sidelinja som rådgivere. Vi synes det hun lager er bra, hun jobber hardt og vi så det som et naturlig steg å videreutvikle samarbeidet.

Hvilke planer har dere for Siv fremover?

- Den første planen er å lage planer. Vi skal lage en langsiktig plan og bygge et godt apparat rundt henne med fine samarbeidspartnere. Det er vel ikke noe bedre sted å starte, enn her på Trondheim Calling.

Etter at Sivs første singel og musikkvideo ble strålende mottatt i blogg-verdenen i januar 2015, har Jakobsen blant annet turnert i Storbritannia, gjort sessions for Sofar Sounds og Daytrotter, spilt på Slottsfjell, The Alternative Escape på The Great Escape, og varmet opp for både Highasakite og SOAK.


Siv Jakbosen spiller på Trondheim Calling fredag 5. Februar kl. 22.30 i Bakke Kirke. Se fullstendig spilleplan for Trondheim Calling her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.