Trondheim Calling | Slik blir Trondheim Calling 2019!

Slik blir Trondheim Calling 2019!

Hele 18 nye artister bekreftet, spilleplanen er klar, og dagsbilletter lagt ut for salg.

Trondheim Calling har vokst til å bli en av Norges største showcasefestivaler og trakk sist vinter over 1000 konferansedeltagere og 8000 publikum. Festivalen har som formål å feire ny norsk musikk fra hele Norge, og programmet består både av helt ferske artister og mer etablerte artister som er aktuelle med ny musikk. 

18 nye artister bekreftet – line upen er komplett!

Dagens artistslipp byr på etablerte artister, spennende prosjekter, og en real dose up and coming artister vi forventer å høre mye fra i tiden fremover.

Slippet består av alt fra ferske talent som Iris, undergrunnsband som SÂVER til mer etablerte og plateaktuelle artister som Fay Wildhagen. Slippet består også av gamle kjenninger i ny drakt. Rapperen Jaa9 som er aktuell med soloalbum, de gamle postpunkerne i The School som er tilbake med et overraskende samarbeid med rapperen Trond Wiger fra G.O.D.S, Alexander Pettersen fra The South som er ute med sitt første soloalbum, og ikke minst Patrick Morris som etter den enorme suksessen med Portland-bandet STRFKR skal levere sin aller første konsert med sitt nye prosjekt, Oslobaserte Class Photo. 

««Trondheim Calling har med årene vokst til å bli en mønstring bestående av alt vi synes er fett innen nyutgitt norsk musikk om dagen, uavhengig av fra hvor, hvilken sjanger det er, og alderen på musikeren. Den norske musikkbransjen jobber med utrolig mye forskjellig og det ønsker vi å løfte fram.»»
Festivalsjef Thomas Ryjord

Trondheim Calling 2019 hovedslipp:

Foto: Johanna Siring

Fay Wildhagen (Oslo)

Jaa9 (Oslo)

Foto: Geir Mogen
Foto: Dánil Røkke

Biru Baby (Alta/Oslo)

Chain Wallet (Bergen)

Alexander Pettersen (Trondheim)

Class Photo (Oslo)

Foto: Homegrown Diamonds

Eirik Aas (Bergen)

Emilie Østebø (Karmøy)

Herman Wildhagen (Trondheim)

Ingeborg Oktober (Hamarøy/Trondheim)

Iris (Bergen)

Jarle Skavhellen (Bergen)

Killdøden (Trondheim/Stockholm)

Foto: Silja Lomakka

Lisa Skoglund (Tromsø)

Pollution (Karmøy)

SÂVER (Oslo)

Foto: Mads Suhr Pettersen

Slincraze (Kautokeino)

Spilleplanen er klar – artister plassert på dag og tid

Med dagens slipp er festivalprogrammet komplett, det blir totalt 100 konserter fordelt på 10 ulike scener i Trondheim sentrum. 

Festivalprogrammet til Trondheim Calling 2019 består totalt av overkant 100 konserter fordelt på 10 ulike scener i Trondheim sentrum,  artister som er sluppet fra før er blant annet Tøfl, Pikekyss, Amanda Tenfjord, Jonas Ledang, Juno, Linni,  Lill Halima, Konradsen, Pom Poko, The Fjords, Spielbergs, Takomaha, Bror Forsgren, Hollow Hearts, Aiming For Enrike, Karin Park og selveste The Dogs.

Nytt for i år er at vi har lagt til mer luft i programmet slik at publikum skal kunne få med seg flere konserter. Flere av artistene spiller også 2 konserter under festivalen, så missa du den første konserten kan du fortsatt rekke den neste. Nå kan du se hvilke artister som spiller de ulike dagene. Her er det bare å ra på seg gode sko (og kanskje brodder) og planlegge festivalløypa.

Se spilleplanen her.

Dagsbilletter i salg nå!

For kun 375 kr (+avg.) kan du se over 30 konserter på 1 dag (om mulig?)!

Nå som alle artister er plassert med dag, tidspunkt og scene legger vi ut dagsbilletter til salg. For under 400 kr kan du se dine favorittartister på én dag. 

På lørdag kan du for eksempel se både The Dogs, Aiming For Enrike, Pom Poko, Jaa9 og Bror Forsgren på én og samme billett.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.