Trondheim Calling | Team Me til Trondheim Calling!

Team Me til Trondheim Calling!

Foto: Simen Skari

Team Me la på få år verden for sine føtter etter at grunnlegger Marius Drogsås Hagen lastet opp et bidrag til NRK P3s Urørt-finale tilbake i 2010. Debutalbumet To The Treetops! (2011) vant Spellemannsprisen for årets popalbum og turnerte verden over. Nå er de klare for Trondheim Calling, akkurat 10 år etter konsertdebuten i sammen by under Urørtfinalen.

Det mannskapsrike indiebandet ga ut 4 kritikerroste utgivelser og spilte nesten 500 konserter i tidsrommet 2010-2015 før de ble brått oppløst. 5 år uten pause hadde skapt stor slitasje. Medlemmene gikk videre til å starte og spille i andre prosjekt som Insomniac Bears, Imitating Aeroplanes, The Hallway, Killer Kid Mozart, Twin Pines Mall, Ludvig Moon og Gundelach. Marius har også produsert album for band som Sløtface og Spielbergs. 

I vår kom den overraskende nyheten at Team Me var gjenforent og i sommer spilte de alt fra Træna og Pstereo til X-Games på Fornebu og Festspillene i Nord-Norge. Ifølge anmeldelsene etter sommerens konserter låter bandet bedre enn noensinne.

Når Team Me er tilbake er det ikke bare for å spille nye konserter. Flere nye låter er allerede sluppet og mer ny musikk er på vei!

Les mer om bandet og hør musikken.

Nyhetsarkivet

Finn nye eller gamle artikler i arkivet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.