Trondheim Calling | Team Me til Trondheim Calling!

Team Me til Trondheim Calling!

Foto: Simen Skari

Team Me la på få år verden for sine føtter etter at grunnlegger Marius Drogsås Hagen lastet opp et bidrag til NRK P3s Urørt-finale tilbake i 2010. Debutalbumet To The Treetops! (2011) vant Spellemannsprisen for årets popalbum og turnerte verden over. Nå er de klare for Trondheim Calling, akkurat 10 år etter konsertdebuten i sammen by under Urørtfinalen.

Det mannskapsrike indiebandet ga ut 4 kritikerroste utgivelser og spilte nesten 500 konserter i tidsrommet 2010-2015 før de ble brått oppløst. 5 år uten pause hadde skapt stor slitasje. Medlemmene gikk videre til å starte og spille i andre prosjekt som Insomniac Bears, Imitating Aeroplanes, The Hallway, Killer Kid Mozart, Twin Pines Mall, Ludvig Moon og Gundelach. Marius har også produsert album for band som Sløtface og Spielbergs. 

I vår kom den overraskende nyheten at Team Me var gjenforent og i sommer spilte de alt fra Træna og Pstereo til X-Games på Fornebu og Festspillene i Nord-Norge. Ifølge anmeldelsene etter sommerens konserter låter bandet bedre enn noensinne.

Når Team Me er tilbake er det ikke bare for å spille nye konserter. Flere nye låter er allerede sluppet og mer ny musikk er på vei!

Les mer om bandet og hør musikken.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.